Sonbahar Dönemi Burç Yorumları

Sonbahar çoktan geldi çattı. Artık yapraklar dökülmeye, havalar serinlemeye başladı. Peki, son bahar döneminde hayatınızda neler olacak?

 

Koç: Son bahar dönemi boyunca dikkatinizi evinize odaklayacaksınız. Bazı değişiklikler yapabilirsiniz veya değişiklik yapmayı arzu edebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü kişilerin yardımını isteyebilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Ayrıca seyahat planları da yapmak isteyeceksiniz.

 

Boğa: Son bahar dönemi boyunca isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmanız gerektiğini derinden hissedebilirsiniz ve alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aslında bazı alışkanlıklarınızı tümden değiştirmiş olabilirsiniz. Veya şimdi değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz ve ilişkileriniz yeni boyutlar kazanacak.

 

İkizler: Son bahar dönemi boyunca duygularınız derinleşecek ve alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak. Çevre gezilerine çıkabilirsiniz ve karşılaştığınız olaylardan ve kişilerden etkilenebilirsiniz. Bu arada dostlarınız, yakınlarınız ve eviniz ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ayrıca görmüş olduğunuz rüyalar duygularınızı harekete geçirebilir. Sezgileriniz tamamen açık olacak.

 

Yengeç: Son bahar dönemi boyunca bilinçaltı rüyaların etkisini kuvvetli hissedebilirsiniz. Fakat duygularınız öyle olumlu ki karmaşık rüyaları bile güzel yorumlayabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Beklediğiniz gelişmeler oluşuyor ve isteğiniz giderek güçleniyor. Dönemin ilerleyen günlerinde ise karşılaştığınız olaylar keyfinizi yerine getirecek.

 

Aslan: Son bahar dönemi boyunca sizi zorlayan ve baskı duygusu yaratan durumlar olsa bile isteklerinizi gerçekleştirmek için pek çok fedakarlık yapabilirsiniz. Veya fedakarlık olarak algıladığınız durumlar meydana gelebilir. Ancak istekleriniz öylesine kuvvetli ki, stratejinizi değiştirebilir ve olaylara çok başka açılardan bakmayı başarabilirsiniz. Zor koşullar ile mücadele edebilir ve hayallerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başarabilirsiniz.

 

Başak: Son bahar dönemi boyunca duygusal ve alıngan olabilirsiniz. Fakat dışarı çıkabilir ve eğlenceli organizasyonlara katılabilirsiniz. Sevdikleriniz aranızdaki ilişkiler çok daha sıcak ve olumlu yönde gelişiyor. Geleceğe yönelik beklentileriniz ise giderek artabilir. Özellikle güç sahibi olmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için farklı ortamlara girebilirsiniz, dikkatli olun.

 

Terazi: Son bahar dönemi boyunca bazı kaygılarınız olabilir fakat bu haliniz uzun sürmeyecek ve dikkatinizi keyif aldığınız konulara yönelteceksiniz. İsteğinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönem. Çevre gezileri çıkabilirsiniz veya hayal gücünüzü uyandıran konular ile ilgilenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için kararlı bir tavır sergileyeceksiniz.

 

Akrep: Son bahar dönemi boyunca eski arkadaşlarınızı arayabilir ve değişik ortamlara girebilirsiniz. Karşılaştığınız kişiler ve özellikle yeni teknoloji ile ilgilenen kişiler yaratıcı potansiyelinizi uyandıracak. Bu arada aldığınız bazı haberler dikkatinizi dağıtabilir. Aile ve arkadaşlarınız sizden yardım isteyebilirler. Yardımcı olmak için yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz.

 

Yay: Son bahar dönemi boyunca derin duygular içinde olabilirsiniz ve bilinçaltınız uyanabilir. Çocukluk günlerinizi ve anneniz ile aranızdaki ilişkileri hatırlayabilirsiniz. Bu arada güç ve zenginlik peşinde olabilirsiniz ve koşullarınızı tamamen değiştirmek isteyebilirsiniz. Duygularınızın derinleştiği bir zaman dilimine girmiş bulunuyorsunuz. Bunu göz ardı etmeyin.

 

Oğlak: Son bahar dönemi boyunca iyimser ve yapıcı bir tavır içine girebilirsiniz. Böylece ilişkilerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz ve tavırlarınızı değiştirebilirsiniz. Farklı ortamlar ve sevdikleriniz ile birlikte olmak, keyfinizi yerine getirecek ve moraliniz yükselecek. Dikkatli davranacak ve düşüncelerinizi net bir biçimde ortaya koyacaksınız. Duygularınız yükseliyor.

 

Kova: Son bahar dönemi boyunca ideallerinizi hayal edebilirsiniz. Sezgileriniz yükseliyor ve hayal gücünüzü uyandıran konular keyif veriyor. Ancak karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilir ve uzun zamandır görmediğiniz tanıdıklarınızdan ilginç haberler alabilirsiniz. Bundan etkilenmeniz mümkün.

 

Balık: Son bahar dönemi boyunca arkadaşlarınız ile haberleşebilir ve keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Sürpriz davetler ve ilginç teklifler ile karşılaşmanız mümkün. Karmaşık duygulardan uzaklaşıp kararlarınızı ortaya koyabilir, yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedecek, söylemek istediklerinizi kolay ifade edeceksiniz.