Su Falı Nasıl Bakılır, Ayrıntıları Nelerdir?

Su_falı_blog_yazı_görsel1
Su_falı_blog_yazı_görsel1

Su falı nasıl bakılır diye sorarsanız; her şeyden önce bu falda çıkan şekillere göre yorumlama yapma durumu yoktur. Fal bakan kişi dış ortamdaki tüm faktörlerden kendisini soyutlayıp hiçbir ses veya görüntüden etkilenmeden sadece fala odaklanır. Bu fal, bakan kişi için adeta ruhsal bir yolculuk gibidir. Konsantrasyonu ne kadar yüksek olursa, gördüklerini o kadar net yorumlar. Yetenekleri doğrultusunda fal bakan kişinin meleklerden yardım alması da mümkündür.

Su falı baktıranlar, niyetini belirleyip öğrenmek istedikleri şeyi söyledikten sonra fal bakan kişi de ön hazırlığını tamamlar ve su dolu tas veya bardağı önüne alır. Devamında su falı baktıran kişi, bir motif söyler. Örneğin, işim olacak ise suyun içine güneş doğsun der ve ardından fala bakılmaya başlanır. Fal bakan kişi, gözünü sudan hiç ayırmaz ve kırpmaz. Beliren ve yalnızca falı bakan kişinin görebileceği motif, fal baktıran kişinin söylemiş olduğu motif ile eşleşirse bu kişinin dileği olacak demektir. Aksi halde farklı bir motif belirirse, dileği gerçekleşmeyecektir.

Kimler Su Falı Bakabilir?

Su falı nasıl bakılır konusunda belli başlı önemli durumlar vardır. Bu fal türüne baktırmak istiyorsanız burada en dikkat etmeniz gereken konu baktıracağınız kişinin alanında uzman olup olmadığıdır. Çünkü su falı, farklı gereklilikleri olan bir fal türüdür. Bu sebeple herkes tarafından bakılamaz, bakacak olan kişinin bu konuda yeterli donanıma sahip olması gerekir. 

Örneğin, fal bakımına başlamadan önce belli başlı ayetlerin, duaların okunması gerekmektedir. Yoğun bir konsantrasyon gerektiren su falı, uzman kişiler tarafından bakıldığı zaman gerçek sonuçlarını verir.

Su falı bakarken en önemli unsurlardan biri de bakacak olan kişinin durugörüye sahip olması gerektiğidir. Durugörüye sahip olmayan hiç kimse su falında herhangi bir sembol göremez. Tam anlamıyla kişinin bilgisi, aldığı eğitimler ve ilmi doğrultusunda bakılabilir.

Yüzükle Su Falı Nasıl Bakılır?

Özellikle bekar kızların kaç yaşında evleneceklerini öğrenmek için su falı yüzükle de bakılmaktadır. Yüzükle su falı nasıl bakılır diye merak ediyorsanız; bardağı yarısını geçecek şekilde su ile doldurduktan sonra yüzük ipe bağlanmasıyla bir sarkaç elde edilir. Yüzük sarkacın tam ortasına denk gelecek şekilde sarkaç sağ el ile tutulur. Niyet belirlendikten sonra yüzük suya değmeyecek şekilde sarkaç yavaş yavaş bardağın içine indirilir. Bu noktada yüzüğün suya değmiyor olması çok önemlidir. Devamında yüzük kaç defa bardağa çarparsa kişi o yaşında evlenecek demektir. Aynı şekilde evli kadınlar için bu fal çocuk niyetiyle de bakılabilmektedir.

Su Falı Bakarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Daha önce de bahsettiğimiz gibi su falına bakarken en dikkat edilmesi gereken özellik, bakım yapacak kişinin yeterli donanıma ve bilgiye sahip olmasıdır. Eğer bu yeterlilikleri sağlamıyorsa fal bakımı etkisiz olacaktır.

Uzman bir kimseye fal bakımı yaptırırken sizin bulunduğunuz ortamda önemlidir. Fal bakan kişinin konsantre olabilmesi için sessiz ve mümkünse karanlık bir ortam tercih edilir. Fal bakımından önce, yorumcunun kişiye sorduğu sorulara kesinlikle net ve doğru yanıtlar vermesi gerekmektedir. Gelecek ile ilgili merak edilen durumlar varsa, sorularını fal esnasında açık bir şekilde sormalıdır.

Su Falı Baktırmak Tehlikeli midir?

Diğer fallara oranla daha fazla psişik güçler gerektirmesi nedeniyle su falı tehlikeli mi sorusu akıllara gelse de sadece işin ehli kişiler tarafından bakıldığı takdirde daha net cevaplar vermesi nedeniyle diğer fallardan ayrılmaktadır.

Su falı, daha net cevaplar verdiğinden dolayı daha fazla tercih edilen bir faldır; ancak diğer fallara oranla bakılması daha zordur. Su falı bakmak, doğuştan gelen bir duru görü yeteneği ile daha fazla konsantrasyon ve ruhsallık gerektirir. Bu nedenle falın doğru çıkmasında bakan kişi oldukça önemlidir. Herkesin bakabileceği bir fal çeşidi değildir.

Online su falı ile uzman ve gerçek yorumcular da fal bakabilmekte ve niyetinize yönelik sorunuza net cevap verebilmektedirler.

Su Falı ile Hangi Bilgiler Elde Edilebilir?

Su falı, günümüz ve gelecek hayatınız ile ilgili bilgiler elde edebileceğiniz bir fal türüdür. Aşk, iş, eğitim veya günlük sosyal yaşantınız ile ilgili konularda sizlere yardımcı olur. Alanında uzman yorumcular, su üzerinde meydana gelen şekilleri yorumlayarak hissettikleri şekilde size gelecek ile ilgili mesajlar vermektedirler. Su falı, doğru sorular sorulduğunda kişinin önüne tüm gerçekleri serebilir.

Su falı, kişinin şu anki durumu, hayat şartları ve gelecekte yaşayacakları ile ilgili sorulara yanıt verir. Bununla birlikte fal baktıran kişinin karşısında yer alan biri varsa onunla da ilgili aynı bilgileri elde etmek mümkündür. Fal baktıran kişinin ne zaman evleneceği, nasıl bir evlilik hayatı süreceği veya nasıl bir iş kuracağı, eğitim hayatının nasıl ilerleyeceği gibi soruların tümüne yanıt verebilir.

Su falı, daha net cevaplar verdiğinden dolayı daha fazla tercih edilen bir faldır; ancak diğer
fallara oranla bakılması daha zordur. Su falı bakmak, doğuştan gelen bir duru görü yeteneği ile daha fazla konsantrasyon ve ruhsallık gerektirir. Bu nedenle falın doğru çıkmasında bakan kişi oldukça önemlidir. Herkesin bakabileceği bir fal çeşidi değildir.

Online su falı ile uzman ve gerçek yorumcular da fal bakabilmekte ve niyetinize yönelik
sorunuza net cevap verebilmektedirler.