Süper Kanlı Kurt Ay Tutulması Burçlara Neler Getirecek?

21 Ocak’ta Aslan burcunda Süper Kanlı Ay Tutulması ve aynı zamanda da Dolunay’ı yaşadık. Peki, bu önemli gezegensel olay burçlara neler getirecek?

 

Koç: Alışkanlıklarınız ve rutiniz değişiyor. Bazı sorunlar açığa çıksa da çözümleri çabuk bulacaksınız. İş, çalışa ve finans konularında önemli gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerinizde gergin ve tutarsız davranma konusunda dikkatli olun. Bazı şeyleri zamana bırakın.

 

Boğa: Durumları yönetmenizin zamanı geldi de geçiyor bile. Bu süreçte finansal olarak güçlü olmanın ve güçlü kalmanızın çok büyük bir önemi var. Bu Ay tutulması, sakin kalmayı bize öğretmek üzere gerçekleşiyor. Sakin kalırsak her şeyin yolunda gidecektir.

 

İkizler: Problem olarak gördüklerinizi problem olmaktan çıkarma ve çözme dönemindesiniz . Bu Ay tutulması günlük tüm konuları güzelleştirmek için bir işaret, bir fırsat olarak karşınıza çıkıyor. İlişkiler biraz duygusallık yaratabilir. Alacağınız kararlar konusunda dikkat!

 

Yengeç: Bu süreçte aşk konuları ile ilgili kafa yoracaksınız. Bazı sorulara yanıt arayacaksınız. Tüm bunların yanıtları için önce hayattan almanız gerekeni almalısınız. Hedeflerinizi hayata geçirmeli ve atmanız gereken adımları atmalısınız. Yıldızlar size yol gösterecektir.

 

Aslan: Çevrenizde şüpheli davranışlar sergileyen insanlar olduğunu düşünüyorsunuz. İşlerin istediğiniz gibi gitmesini istiyorsanız insanların ne yaptığına biraz olsun takılmamanız gerekiyor. İçinizdeki kaygıyla baş etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

 

Başak: Uzun zamandır görmediğiniz kişilerle görüşebilir, geçmişi yâd edebilirsiniz. Geçmişi düşünürken korktuğunuz şeylerin aklınıza gelmesi sizi ürkütebilir. Unutmayın geçmişteki benliğinizden hiçbir şey kalmadı. Dolayısıyla aynı hataları yapmanız mümkün değil.

 

Terazi: Biri söz verdiğinde kafanıza fazla takıyor, içinizde büyütüyorsunuz. Kimsenin aklına muhtaç olmadığınız gerçeğini ispatlamak için daha ne yaşamanız gerekiyor bir düşünün. Bu süreçte çevrenizdekileri analiz etmek size iyi gelecek. Bunu bir deneyin.

 

Akrep: Uzak ülkelerle ilgili bağlantılarınızdan haber alabilirsiniz. Alacağınız teklifler geleceğinizi çok ilgilendiriyor. Bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Kendinizi eksik görmekten artık vazgeçin. Son zamanlarda kendinize yaptığınız yatırımları fark etmeniz gerekiyor.

 

Yay: Sevdiğiniz insanlardan yardım alırken kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz. Bir yandan da şefkat dolu sözler duyabilirsiniz. Hiç tahmin etmediğiniz birinden yakınlık gelebilir. Yeniliklere karşı duruşunuzu bırakmalısınız ki bazı konular olurunda gelişsin.

 

Oğlak: Ailenizden bir yakınınızın sizden borç istemesiyle ekonomik durumunuzda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varınızı yoğunuzu ortaya koyuyorsunuz. Merhametli bir yapının olması buna destek oluyor.

 

Kova: Hem kişisel hem de profesyonel ilişkilerde gelişmeler olması olası. Hedeflerinize ulaşmanıza çok az kaldı. Parasal konularda da gelişmeler yaşanacak. Liderlik vasfınızın açığa çıkacağını ve kendinizi çok da güçlü hissedeceğinizi söylemek mümkün.

 

Balık: Sosyal çevrede ve ailevi konularda çözülmemiş sorunlar açığa çıkacak. Bunları çözmeniz gerekiyor. Kariyer ve finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Projeleriniz artabilir. Hayatınız önce yavaşlayıp sakinleşecek sonra da oldukça yoğun olacak.