Tarot Kartları Zaman Verir mi?

tarot-kartlari-zaman-verir-mi
tarot-kartlari-zaman-verir-mi

Tarot kartları zaman verir mi sorusu, fal baktıracak olan kişilerin aklındaki en önemli sorulardan biridir. Özellikle herhangi bir konu ile ilgili bakım yaptıracak olanlar, alacakları yanıtların hangi zaman dilimi içerisinde gerçekleşeceğini bilmek isterler. Bu sebeple biz de bugün sizlerle tarot zaman kavramı ile ilgili bilmeniz gerekenleri paylaşacağız.

Tarot Kartları Zaman Verir mi?

En çok tercih edilen fal türlerinden biri olan tarot falı ile ilgili birçok merak edilen konu mevcuttur. Tarot falı; geçmiş, gelecek ve günümüz ile ilgili bağlantıları önümüze seren ve yaşanacak olaylara karşı bizleri uyaran bir fal türüdür. Daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi tarot kartlarına sorduğumuz sorular, alacağımız yanıtların kalitesi ve netliği açısından çok önemlidir.

Tarot zaman gösterir mi konusu bakılan falın gerçekleşeceği tarih ile ilgili merak edilenlere de bir yanıt olarak verilebilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu sorduğumuz sorunun yanıtında hangi kart ile karşılaştığımızdır. Çünkü küçük arkana tarot kartlarının her birinin temsil ettiği zaman kavramları mevcuttur. Gelin, onları da birlikte inceleyelim.

Tarot Kartları Zaman Anlamları

Öncelikle belirtmeliyiz ki tarot kartları hiçbir zaman net olarak bir tarih veremez. Şu gün ve şu saatte gerçekleşecek bir olaydan bahsedilmez. Fakat elbette ki zaman zarfı olarak yakın veya uzak gelecekle ilgili bilgiler verilebilir. Tarot kartları zaman anlamları da bilinmesi gereken konulardan biridir.

Tarot kartları içerisinde yer alan değnekler, hemen olabilecek olan olayları temsil eder. Bu süreç saatler ve günler sürebilir. Kılıçlar ise değneklere göre nispeten daha geç gerçekleşecek olaylar anlamına gelir. Bu da haftaları işaret eder. Fal esnasında sorduğunuz bir sorunun yanıtında kartlardan kupalar çıkarsa bu normal bir süreçte gerçekleşeceği anlamına gelir. Bunun zaman olarak aylar ile temsil edildiği söylenir. Son olarak tılsımlar en geç sürede gerçekleşecek olayları işaret eder. Bu da yıllar olarak temsil edilmektedir.

Belirttiğimiz gibi tarot kartları hiçbir zaman net bir tarih olarak bilgi vermez. Fakat bu da hiçbir şekilde zaman belirtmediği anlamına gelmez. Sorulan soruların veya olayların yakın vadede, orta vadede veya uzak vadede olabileceğine dair bilgiler verir. 


Tarot Kartları Zaman Verir mi? denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!