Tarot Kartları ile Ritüeller

tarot-kartlari-ile-ritueller
tarot-kartlari-ile-ritueller

Tarot kartları ile ritüeller bu konuyla ilgilenen kişilerin bilmesi gereken konulardan biridir. Yüzyıllardır hayatımızda olan tarot kartları bizlere birçok konuda yol gösterir. Bakım sonrasında bir ritüele sahip olmak, olmazsa olmazlarımız arasında yer almalıdır. Bu hem sizin hem de enerji alanınızın gelişmesi ve yenilenmesi için oldukça önemlidir. Bugün de yazımızın devamında tarot kartlarıyla ritüel konusu ile ilgili merak ettiklerinize yanıt bulabilirsiniz.

Tarot Kartları ile Ritüeller

Geçmişe, günümüze ve geleceğe ışık tutan tarot kartları için yalnızca bir bakım yapılması yeterli değildir. Özellikle bu konu ile ilgilenen insanların bilmesi gereken bazı ritüeller vardır. Tarot bakımı sonrasında bir kapanış ritüeli yapmak, gününüzü iyi bir şekilde bitirmek için önemlidir. Bu aynı zamanda bir kişisel bakım olarak da görülür. Tarot kartlarıyla ritüel yapmak, kartlar ile olan bağlılığınızı da artırır.

Bakım yapacağınız her tarot okuması için karmaşık ritüeller ezberlemenize gerek yoktur. Aşağıdaki temel ritüelleri öğrenip benimseyerek onu istediğiniz herhangi bir şeye de uyarlamanız sizin faydanıza olacaktır.

  • İlk olarak teşekkür etmekle işe başlayabilirsiniz. Her bakımdan sonra bağlantı kurduğunuz ilahi güce veya size rehber olanlara teşekkür etmek için vakit ayırmalısınız. Bu, sizin sezgilerinizin genişlemesine de büyük katkı sağlar.
  • İkinci olarak eğer bakım esnasında enerji merkezlerinizi kullanıyorsanız ya da herhangi bir enerji çalışması yapıyorsanız günün sonunda bu merkezleri kapatmanız gerekir. Bu da sizin enerji kaybımızı önler. Eğer enerji merkezlerinizi kapatmazsanız oldukça yorgun ve çıkmazda hissedebilirsiniz. Toprak üzerinde yalın ayak bir şekilde yürüyüş yapmak en basit örneklerden biridir. Ek olarak meditasyon da yapabilirsiniz.
  • Adaçayı bitkisini yakarak alanınızı temizleyebilirsiniz. Bu aynı zamanda tarot kartları nasıl tütsülenir sorusuna bir yanıt da olabilir. Bu işlem yalnızca sizi değil aynı zamanda okuma yaptığınız çevreyi de temizler. Son olarak auranızı açmanıza da yardımcı olur.
  • Kullandığınız kartları karıştırarak enerjinizi kartlara ve desteye geri verin. Bu durum, özellikle de kartlarınıza başkaları dokunduysa oldukça önemlidir.  Desteyi yeniden karıştırmayı bitirdikten sonra kartları, sizi en iyi nasıl memnun ediyorsa o şekilde yeniden sıralayabilirsiniz.
  • Enerjinizi geri getirmenin en iyi yollarından birisi temizliktir. Kartları temizleyin, her şeyi olabildiğince temiz ve net tutmak için bu size fayda sağlayacaktır. Ayrıca kartları temizlemek kendinizi de topraklamanın en iyi yollarından biridir.
  • Hafif tempolu egzersizler ile yenilenmiş hissedebilirsiniz. Hem sağlığınız hem de enerji alanınızın yenilenmesi için egzersiz yapmak önemlidir.
  • Son olarak bol miktarda su veya bitki çayı tüketmelisiniz. Besleyici yiyecekler ile kendinizi destekleyerek sakin olmalısınız. Bu son adım, tarot bakımı sırasında kaybedeceğiniz enerjiyi geri kazanmanız için olmazsa olmazlardan biridir. 

Tarot Kartları ile Ritüeller denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!