Temmuz Ayında Burçları Neler Bekliyor? Yazı Dizisi – 1

Öncelikle belirtmeliyiz ki 4 Temmuz’da yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay döneminde bizleri neler bekliyor. Bir göz atacağız, böylece yeniay sürecini kırılmadan, dökülmeden, verimli atlamaya çalışacağız.

Koç: Yeniay yengeç burcunda olunca koçlar da aile hayatı ve ülke sorunları ile içli dışlı olmayı tercih ediyor. Ayın ortasına kadar koç burçları aile hayatı, aşk hayatına ve çocuk sahibi olmaya odaklanabilir. Bekar koç burçları için Temmuz ayı evlilik kararı alma ve aile olma ihtiyacını ve isteğini ön plana çıkarıyor. Ayın son günlerinde ise iş hayatı ön plana çıkıyor. İş hayatında bir sadeleşme, olumlu ve olumsuzlukları görme evresi yaşanıyor.

Boğa: Yeniay boğaları akrabalar, arkadaşlar, aile, iş ve eğitim hayatı gibi konulara yakınlaştırıyor. Bekar olan boğalar, bu dönemde aşk hayatı ile alakalı gelecek planları yaparken kendilerini bulabilirler. Ayın ortasından sonra burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile iş hayatı ve maddi konulardaki belirsizlikler ortadan kalkıyor. Temkinli ve güven arayışı içerisinde geçireceğiniz bir ay sizi bekliyor.

İkizler: Yeniay sizi biraz zorlayabilir. Özellikle maddi konulara ve yatırımlarınıza dikkat etmenizi ve ekstra harcamalardan uzak durmanızı öneririz. 12 Temmuz ve haftasında aşk hayatınızda gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir aşka yelken açma olasılığı da doğabilir. Ayın son günlerinde başak burcunda olan Merkür aileniz ile vakit geçirmeniz ve paylaşımlarda bulunmanız için tetikleyici olacak.

Yengeç: Yeniay etkisi ile girdiğiniz bu ay size sürprizler getiriyor. Öncelikle duygularınızın çok baskın olduğu bir dönem içerisine giriyorsunuz, kendinizi frenlemeyi ve sağlıklı düşünmeyi ön plana almalısınız aksi halde acele ile verilen kararların üzüntüsünü yaşayabilirsiniz. Ayın ortası maddi konularda yükselen bir ivme elde etmeniz için son derece verimli bir dönem. Ay sonunda başak burcunda konumlanan Merkür ile mantığınızın ön plana çıkması mümkün. Kendinizi düşündüğünüz, sağlığınıza ve maddi durumunuza odaklandığınız bir döneme giriyorsunuz.

Aslan: Temmuz ayında bir içe dönüş sizi bekliyor.20 Temmuz itibari ile Dolunay oğlak burcuna geçiyor, böylece iş hayatına odaklanma evresine giriyorsunuz. Elinizdeki fırsatları değerlendirme olanağını yakalayabileceğiniz gibi yepyeni atılımlarda da bulunabilirsiniz. Ay sonu itibari ile maddi durumunuzu masaya yatırabilir ve analiz edebilirsiniz.

Başak: Aile, yakınlar ve kendinizi güvende hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmeyi tercih ettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. 20 Temmuz Dolunayı ile duygularınız sizi zorlayacak olsa da mantığınızı kullanmaya özen göstermelisiniz. Ay sonu itibari ile sorunlardan uzaklaşıp kafa dinlediğiniz bir döneme giriyorsunuz.

6 burcu Temmuz ayında bekleyenleri sizler ile paylaştık. Kalan 6 burca ilişkin temmuz ayı analizini ilerleyen günlerde sizler ile paylaşacağız. Mutlu bir ay ve bayram geçirmenizi temenni ediyor; iyi bayramlar diliyoruz.