Temmuz Ayında Burçları Neler Bekliyor? Yazı Dizisi – 2

4 Temmuz’da yaşanan yengeç yeniayı ile aya başlıyoruz; peki ya burçlara etkisi nasıl olacak? Temmuz ayında bizleri neler bekliyor, sorularınıza yazı dizimizin ikinci bölümü ile yanıt vermeye devam ediyoruz. Bakalım bu ay sizi neler bekliyor.

Terazi: Yengeç yeniayı ile teraziler iş hayatına odaklanmaya başlıyor. Sorumluluk sahibi olmak, elini taşın altına koymak gibi konular gündeme geliyor. Dengeli bir hayat oluşturmak için önemli bir dönem. Ay ortasında özgüveninizin artığı bir sürece giriyorsunuz. Temmuz ayı genelinde akılcı yaklaşımlarınız ile dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz.

Akrep: Eğitim ve iş konularının gündemde olduğu bir döneme giriyorsunuz. Aşk konusunda yepyeni ufuklar sizi bekliyor. Ay sonunda Merkür başak etkileşimi ile geleceğe yönelik planlar yapmaya başlayabilir, güvende olma hissini aradığınız bir ay sizi bekliyor.

Yay: 4 Temmuz Yeniayı ile beraber maddi konular gündeme taşınıyor. Maddi anlamda güvence oluşturmak istediğiniz, bunun için çeşitli planlar yapacağınız bir dönem geliyor. 12 Temmuz ve sonrasında aşk hayatınızda hareketlilik söz konusu olabilir. Yenilik aradığınız, karşı cinse zaman ayırmak istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. 20 Temmuz Dolunayı ile iş hayatınızda keskin çizgiler ve değişiklikler söz konusu olabilir.

Oğlak: 4 Temmuz yeniayı ile beraber aidiyet duygusu arayışınızın artığı, ilişkinize odaklandığınız bir döneme giriyorsunuz. 20 Temmuz Dolunayı ile beraber hayatınız ve ilişkinizin seyrine dair önemli kararlar alabilir, ileriye yönelik adımlar atabilirsiniz.

Kova: Yeniay kovaları biraz yoruyor. Aile hayatı, iş hayatı, içinde bulunulan tüm durumları irdeleme, kendinizi sorgulama ve neler yapmak istediğinize dair karar almanızı gerektirecek bir sürece giriyorsunuz. Uzun zamandır devam eden ilişkiler için 12 Temmuz Venüs ve Merkür aslan burcu ziyareti ile beraber baskıcı yaklaşımlar ve problemli ilişkilerden sıyrılma arzusu artıyor. 30 Temmuz ise maddi konulara ilişkin ciddi kararlar alma ve uygulama için uygun bir tarih.

Balık: Temmuz ayının şanslı burcu balık. Aşkı keşfetme, yeniden yaşama olanağına sahip olabileceğiniz muhteşem bir ay sizi bekliyor. 12 Temmuz itibari ile kişisel gelişiminize odaklanabilir, kendiniz için önemli eğitsel kararlar alabilirsiniz. Ay boyunca yapılan harcamaların muhasebesi ve düzenlenmesi için 30 Temmuz önemli bir tarih. Finansal konular gündeme geliyor.

Temmuz ayı burçlar aleminin bize sunduğu olanaklara ilişkin sizleri bilgilendirdik. Mutlu ve keyifli bir ay geçirmenizi temenni ediyor, iyi bayramlar diliyoruz.