Terazi Burcunda Dolunay

21 Mart’ta Terazi burunda 0 derecelik bir Dolunay gerçekleşiyor. Peki, Terazi burcunda Dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Terazi burcunda yaşanacak Dolunay aynı zamanda Güneş’in Koç burcuna geçişi ile aynı zamana denk gelecek. Ayrıca kısa süre önce yaşadığımız Bahar Ekinoksu da bu gezegensel enerjinin daha da yoğun hale gelmesi anlamına geliyor.

Terazi burcunda yaşanacak Dolunay tüm burçlar için genel anlamda bir dönüm noktasını ifade ediyor diyebiliriz. Hayatımızın her alanında değişimler ve dalgalanmalar olacak. Özellikle de bu dönemde doğanların hayatı kökten değişiyor.

Oldukça yoğun gezegensel enerjilerle birlikte hayatımıza giren Terazi Dolunay’ının teker teker burçları nasıl etkileyeceğine bakacak olursak:

Koçlar için bu dönem aynı zamanda doğum günlerini kutlama zamanı olacak da diyebiliriz. Her türlü sosyal ilişki konusunda dikkatli adımlar atmanız gereken bu süreç ekonomik konular için de kritik. Boğalar için oldukça yoğun bir zaman dilimi geliyor bu yoğunluğun sonunda sizi başarı bekliyor olsa da sağlık konularında alarm çanları çalıyor. Spor ve beslenmenize dikkat edin.

İkizler için öne çıkma zamanı geldi diyebiliriz. Attığınız adımlar büyük ses getirecek ve çevrenizdeki herkes sizden övgüyle bahsetmeye başlayacak. Aşk hayatınıza dikkat etmelisiniz. Yengeçler için bu Dolunay süreci aile bireyleriyle ilgilenme zamanı olacak. Ev içerisinde oluşacak küçük kazalara dikkat etmeli ve çözüm odaklı düşünmeye başlamalısınız.

Aslanlar için bu dönem kalıcı adımlar atma zamanı olarak tanımlanabilir. Atılacak sağlam adımlarla iletişim, eğitim, iş gibi konularda beklenen müjdeli haberler alınacak. Olumlu düşünmeye çalışın. Başaklar için Dolunay maddi hedeflerin tutturulması anlamına geliyor. Ancak elinize geçen büyük parayı hemen harcamamalı, mutlaka para biriktirmeye başlamalısınız.

Teraziler için Dolunay gerginliklerin ortaya çıkması anlamına geliyor. Bu gerginlikler sizi bunalttığından ani tepkiler vermeye de yatkın olacaksınız ancak kendinizi tutmalısınız yoksa kalp kıracaksınız. Akrepler için bu dönem daha enerjik ve aktif geçecek. Yarım kalan işlerinizi yoluna sokacaksınız. Moda konusunda daha ilgili olabilir, kıyafet alışverişi yapmak isteyebilirsiniz.

Yaylar için Dolunay küçük sırların açığa çıkması, yeni aşklar ve yoğunluk anlamına geliyor. Verdiğiniz tepkilere dikkat etmezseniz dostlarınızı kırıp üzebilirsiniz. Eleştirilere olumlu tepkiler verin. Oğlaklar için bu günler hayatın farklı alanlarında alınacak haberleri temsil ediyor. Engelleri aşmak için adımlar atacak ve kendinize daha fazla güveneceksiniz. Bu da size iyi gelecek.

Kovalar için bu dönem iş ve eğitim konuları ağırlıklı geçecek. Daha önceden ortaya çıkmış sorunları aşmak için adımlar atacaksınız. Ne kadar gergin hissetseniz de sorunları çözeceksiniz diyebiliriz. Balıklar için Dolunay gelirlerinin artması anlamına geliyor. Aynı zamanda sağlığınıza dikkat etmeyi de ihmal etmeyin ve artan enerjinizi üretim için kullanmaya çalışın. Kendinizi yıpratmayın.

Terazi burcunda Dolunay belki de diğer gezegensel enerjilerin de etkisiyle 2030 yılına kadar bizi etkileyecek en yoğun Ay enerjilerinden birini temsil ediyor. Büyük değişimler, krizler, krizlere bulunacak çözümler ve atılacak adımlar bu yüzden çok önemli. Bu kaostan iyi bir şekilde çıkmak istiyorsanız hem beden hem de ruh sağlığınıza dikkat edin. Olumlu düşünmeyi unutmayın.