Bahar Ekinoksu

20 Mart’ı 21 Mart’a bağlayan gece Bahar Ekinoksuna giriyoruz. Peki, Bahar Ekinoksu burçlara neler getirecek?

Yeniden doğuşu simgeleyen Bahar Ekinoksu zamanına çok az kaldı. Bundan çok kısa süre sonra Bahar dönemine gireceğiz ve kış soğuğunu da arkamızda bırakacağız. Bu yıl bahar ekinoksu Terazi burcunda Dolunay, Uranüs’ün Boğa burcunda ilerleyişi, Venüs’ün Kova burcuna geçişi ve Koç burcuna geçen Güneş’in Çiron asteroidi ile karşılaşması ile beraber geliyor.

Artarda oldukça yoğun gezegensel enerjilerin etkisini hissedeceğimiz Bahar Ekinoksu tüm burçlar için de çok önemli. Bu süreç kıştan yanımıza alarak getirdiklerimizle beraber yeni bir potansiyelle hayatımıza devam edeceğimizi, soğuk günlerin verdiği kasveti de bir kenara bırakacağımızı ve artık kendimizi biraz daha iyi hissedeceğimizi ifade ediyor. Bekleyen kararlar alınacak ve hayatımız yeni bir düzene kavuşacak.

Bu dönemde burçların durumuna bakacak olursak;

 

Koçlar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem sizin için oldukça aktif bir ilerleme dönemi olarak da tanımlanabilir. Sık sık arkadaşlarınızla fikir alışverişi yapacak, yeni fikirler üretecek ve verimli olacaksınız.

 

Boğalar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem çok daha detaycı olacak ve farklı konularla ilgilenemeye başlayacaksınız. Sizi başarılı kılacak tüm özellikleriniz ortaya çıkacak. Büyük başarılar sizi bekliyor.

 

İkizler: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem kendinizi araştırma yapmaktan alıkoyamayacaksınız. Yeni şeyler öğrenmeye çok meyilli olacaksınız. Bu da sizi yeni alanlarda çalışmaya yönlendirecek.

 

Yengeçler: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem spor ve sağlıklı beslenme konularına ilginiz artıyor. Yeni yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda sevgi konusunda şansınız artacak ve olumlu hissedeceksiniz.

 

Aslanlar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem aşk kapınızı çalacak diyebiliriz. İlişkisi olan Aslanlar çok daha mutlu hissedecekler. İlişkisi olmayanlar ise yeni bir aşka yelken açabilirler. Buna hazır olun.

 

Başaklar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem içinizi ısıtacak mutlu gelişmeler olacak. Ailenizle ve sevdiklerinizle ilgili alacağınız güzel haberler sizi de bir o kadar mutlu edecek. Kendinizi küçük şeyler için üzmeyin.

 

Teraziler: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem mantığınızı bir kenara bırakacak ve tamamen kalbinizi sesini dinlemeye başlayacaksınız. İyi hissedeceğiniz güzel olaylar, farklı deneyimler sizi bekliyor.

 

Akrepler: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem bir anda her konuda hızlanacaksınız diyebiliriz. Bambaşka deneyimler yaşayacaksınız. Hem olgunlaşacak hem de hayata farklı gözlerle bakmaya başlayacaksınız.

 

Yaylar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem hayatınızla ilgili bir süredir alamadığınız önemli kararları alıyorsunuz. Bu kararlar ilk başta size zor gelse de sonunda kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

 

Oğlaklar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem kimsenin sizi olumsuz yönde eleştirip yıkıcı olamayacağını anlayacaksınız. Böyle davranan kişilere set çekerek bunun önüne geçecek, mutlu olacaksınız.

 

Kovalar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem sizi siz yapan olumlu özellikleriniz ön plana çıkıyor. İnsanların peşinden gitmeyi bırakacak ve onların sizin peşinizden gelmesini sağlayacaksınız.

 

Balıklar: Bahar Ekinoksu ile birlikte bu dönem bir süredir canınızı sıkan konular tamamen ortadan kalkacak. Kendinizi işinize verecek ve sık sık sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz. Başarı ve mutluluk sizi bekliyor.

 

Bahar Ekinoksu tüm burçlara yenilenme ve yeniden doğmayı vaat ediyor. Birer kelebek gibi kendi kozalarımızdan çıkacağımız bu süreci iyi değerlendirmeli, istediklerinizi elde etmek için adımlar atmalısınız.