Uranüs Pallas Karşılaşması

Bu hafta sonunda Koç burcundaki Uranüs ile Pallas asteroidi arasında 27 derecelik bir karşılaşma olacak ve hayatımızı etkisi altına almaya başlayacak. Uranüs Pallas karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Koç burcundaki Uranüs ile Pallas asteroidi arasında oluşacak karşılaşmanın özellikle seçimlerimizi etkileyeceğini söylemekte yarar var. Bu hafta Uranüs’ün enerjisi nedeniyle seçimlerimiz oldukça önemli çünkü bu dönemde yapacağımız seçimler bizi ileriki dönemlerde de etkileyecek. Bu yüzden önümüzdeki günlerde sık sık gelecek planlarınızı ve amaçlarınızı düşünmenizde yarar var.

Uranüs ve Pallas’ın etkisi ile seçimlerin önem kazandığı bu dönemde aklımızda her türlü konuyla ilgili soru işaretlerinin de oluşacağını söyleyebiliriz. Her şeyle ilgili şüphe duyacağımız bu hafta özellikle biraz daha ciddi düşünmelisiniz. Bu hafta hepimiz için aslında birer dönüm noktası olacak da diyebiliriz. Yani eğer bu günlerde hayat amacımızı unutur kendimizi eğlenceye verirsek yapacağımız yanlış seçimler bizi yanlış yola götürebilir. Tam tersi bu dönemde hayallerimiz ve hedeflerimize odaklanırsak yapacağımız seçimler sayesinde önemli ölçüde ilerleme kaydedebiliriz.

Bu dönemde tartışmalardan kaçınmalı ve sorunlarla her zaman başa çıkabilecek kadar güçlü olduğunuzu unutmamalısınız. Uranüs ile Pallas karşılaşması aile içinde daha fazla vakit geçirmek, aile içi konuşmalar, aile içi sorunlar ve tartışmalar gibi konuları da simgelediğinden bu günlerde biraz daha sakin olmamızda da fayda var.

Uranüs Pallas karşılaşmasında Uranüs’ün Koç burcunda olduğunu ve gezegensel enerji olarak özellikle ego, güç ve tutku kavramlarını hayatımıza sokacağını da aklımızda bulundurmalıyız. Koç’un etkisi ile kendimizi daha fazla düşünmeye başlayabilir, gücü elimizde tutmak isteyebilir ve tutkunun etkisiyle yanlış yollara girebiliriz. Bu konularda da dikkatli olmamız gerekli.

Uranüs Pallas karşılaşmasının hayatımıza etkilerinden bir diğeri de daha fazla konuşma ihtiyacı olabilir. Bu dönemde sık sık etrafımızdaki kişilerle, aile üyelerimizle ya da yakın arkadaşlarımızla sohbet edip stres atabiliriz. Ancak konuşma ve anlatıp rahatlama isteğiyle daha sonra pişman olacağınız şeyler söylememeye özen göstermelisiniz. Duygularınızı ve hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle yapacağınız paylaşımlar sizi çok daha iyi hissettirecek.

Bu dönemde özellikle Pallas’ın etkisiyle ilham kaynağınızın güçleneceğini söylemek de mümkün. Normalden daha cesur olacak ve etrafınızdaki kişilerin de dikkatini çekeceksiniz. Mantıklı davranmaya özen göstermeli ve cesurluk yaparken sınırı aşmamalısınız. Ayrıca bu hafta yaratıcı enerjiniz de daha yüksek olacağından her konuda daha verimli olacağınızı unutmayın. Bu haftayı paylaşarak, rahatlayarak ve yaratıcı enerjiniz ile üreterek geçirirseniz oldukça keyifli günler geçireceksiniz.