Uzaktan Tarot Falı Bakılır mı?

uzaktan-tarot-bakilir-mi
uzaktan-tarot-bakilir-mi

Uzaktan tarot bakılır mı konusu, tarot falı sevenler için kafa karıştıran bir konu olabilir. Sorunun yanıtı çok basit olsa da öncelikle tarot falı ile ilgili bilinmesi gereken konular mevcuttur. Bu konuyla ilgili detaylara yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Tarot Falı Nedir?

Tarot falı, geçmiş ve gelecekle ilgili verdiği önemli bilgiler açısından oldukça sevilen ve tercih edilen fal türlerinden biridir. Öyle ki alanında uzman yorumcular tarafından bakıldığında, fal baktıran kişinin hayatına dair önemli detaylara ışık tutabilir.

Diğer fal türlerinden ayrılmasındaki en önemli etken, tarot falının derinlemesine ve ayrıntılarla birlikte bir analiz yapmasıdır. Doğru bir şekilde sorarsanız tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Kartlar aracılığı ile bakılan tarot falı, ülkemizde bir fal olarak adlandırılsa da yurt dışında psikolojik alt temel okuması olarak isimlendirilir. Hatta bu durum bilimsel olarak da kanıtlanmıştır. Tarot falı ayrıntıları önemseyerek size detaylı bir yorumlama sunar.

Tarot falında toplamda 78 adet kart bulunmaktadır. Bu kartlardan 22 tanesi büyük Arkana, 56 tanesi ise Küçük Arkana olarak adlandırılır. Söz konusu olan kartlar insan deneyiminden gelmekte olan eylemleri, evrensel duyguları ve durumları temsil etmektedir. Tarot falı bakılırken doğru sorular ile birlikte açılımı yapılabilecek birçok teknik de bulunmaktadır. Bunlara ilk örnek olarak pentagram, 3 kart ve kelt açılım verilebilir.

Tarot Bakmak Tehlikeli mi?

Fal baktırmak insanların hoşuna giden bir etkinlik olsa da kimi zaman akıllarda soru işaretlerine sebep olabiliyor. Bu yüzden tarot bakmak tehlikeli mi sorusu merak edilen konular arasına giriyor. Her fal türünde olduğu gibi tarot falı için de bir takıntı söz konusu olursa özellikle mental sağlığınız için iyi sonuçları olmayabilir. Fakat bunun dışında, tarot falı bakmanın ya da baktırmanın herhangi bir tehlikesi söz konusu değildir.

 Tarot Falı Uzaktan Bakılır mı?

Çoğu fal türünde fal bakan kişi ile baktıran kişinin yan yana olması tercih edilir. Tarot falı baktırırken de arada bir mesafe olması, internet üzerinden tarot falı baktırılması konusunda insanların kafası karışabilir. Bildiğiniz gibi tarot, kartlar aracılığı ile bakılan bir fal türü. Her kartın kendine göre bir anlamı bulunuyor. Tarot falı baktırmanız için de sizden kart seçmeniz bekleniyor. Daha sonrasında da seçilen kartlara göre bir yorumlama gerçekleşiyor.

Yalnızca kart seçme durumu olduğu için yorumcu ile fal baktıran kişinin illa ki yan yana olmasına gerek kalmıyor. Bu yüzden de tarot falı uzaktan bakılır mı sorusuna evet diyebiliriz. Durum böyle olunca online tarot nasıl bakılır konusu akıllara geliyor. Normalde olduğu gibi online ortamda da sistemin size gönderdiği kartlar arasından seçim yapmanız gerekiyor. Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu tarot kartlarına sorulacak soruların niteliğidir. Mümkün oldukça spesifik sorular sorulmalı ve tarot kartlarından tavsiye istenilmelidir. Sorularınıza, “ne, nerede, nasıl, neden?” gibi unsurlarla başlayabilirsiniz.


Uzaktan Tarot Falı Bakılır mı? denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!