Haftalık Burç Yorumları- 3 Ekim Haftası

haftalik-burc-yorumlari-3-ekim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-3-ekim-haftasi

3 Ekim-9 Ekim haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

3 Ekim-9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Hafta başında Merkür’ün düz seyrine geçmek üzere durağan halde olması nedeniyle iletişimsel konularda ya da trafikte bir takım aksaklıklar yaşanabilir. Ayın oğlak burcunda olması ile sorumluluk almamız gereken konularda son derece disiplinli olabiliriz. Yaşayacağımız Mars Neptün karesi ile ideallerimiz ve hedeflerimiz uğruna saldırgan ve dürtüsel davranışlar içinde bulunabiliriz. Yine bu etki ile Türkiye ve dünyada yaşanacak terör ve bir amaç uğruna yapılacak saldırılarına karşı da dikkatli olmalıyız. 

Venüs’ün terazi burcuna geçmesi ve Mars ile yapacağı olumlu açı ise hafta ortasında ilişkilerimizde ahenk ve uyumu yakalayacağımız süreçleri beraberinde getirecektir. Merkür Plüton üçgeni ise bizi dönüştürecek haberler almamızı sağlarken yine iletişimsel işlerde ise güç elde etmemizi sağlayacaktır.

Hafta sonu Koç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kariyer hayatımızla ilgili konularda önemli gündemlerimiz olabilir. Dolunayın Chiron ile yapacağı etkileşim iş hayatımızda kendimizi eksik hissettiğimiz konularda önemli tamamlanmalar yaşatabilir. Ayrıca geçmiş yaralarımızla bizleri yüzleştirirken mücadele vermemizi gerektiren şartlarda yaşatabilir. 

Geleceğimizle ilgili konularda bizleri içsel olarak yaralayan konularda artık nasıl bir yol almamız gerektiğini çok daha iyi fark edebiliriz. Ayrıca dolunay esnasında Venüs’ün yapacağı karşıt açı kadın figürleri ile olan ilişkilerimizde son derece dikkat etmemiz gerektiğini öne çıkaracak. Bazı yaşanacak gelişmeler sonrasında hayatımızdaki kadın figürleri ile karşı karşıya geleceğimiz gergin koşullar oluşabilir.

Dolunayın Satürn’den aldığı destek ile hayatımızda uzun vadeli planlar yapmak isteyebiliriz ve yaşantımızda bize yük gelen her konuyu arkamızda bırakarak hedeflerimizde kararlı adımlar atabiliriz.

3 Ekim-9 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler? 

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, hafta başında çevrenizde yakın gördüğünüz zaman zaman akıl danıştığınız kişilerin aslında sizler için iyilik yapmadığını fark edebilirsiniz. Size fayda sağladığını düşündüğünüz kişilerin farklı yüzlerini görüp her konuda sadece kendinize güvenerek ilerlemek isteyebilirsiniz. Hem ailevi konular hem ilişkiler hem de kariyer alanında sorumluluklarınız artabilir yöneticilerinizle ya da iş ortamınızdaki kişilerle gergin diyologlara girmemeye özen göstermelisiniz. Bu hafta her konuda daha kararlı hareket edebilirsiniz. İstediğiniz hedefleri gerçekleştirmek isterken emek verdiğiniz her konuda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz. Merkür’ün durağan halde ileri hareketine başlamaya hazırlanması nedeni ile sağlık hayatınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz ya da günlük rutinlerinizdeki koşullar sizleri zorlayabilir. Hızla ilerlemesini istediğiniz konularda bazı aksaklıklar yaşanabilir. 

Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile hayatınızı ve yaşamdan beklentilerinizi sorgulayacaksınız. İç güdülerinizde hareket edip fevri davranışlar sergileyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorunlu bir aşk hayatınız ya da evliliğiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar gerginlikler uzaklaşmalar varsa dolunayın etkisi ile daha görünür hale gelebilir. İlişkisi olmayan koç burçları ise dolunayın etkisi ile yeni bir ilişkiye başlayabilir. Bazıları ise ilişkilerini yeni bir boyuta taşıyabilir duygusal hayatında daha ciddi kararlar alabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, hafta başında hayatı ikili ilişkileriniz yaşama dair yapmak istediklerinizi sorguluyor olacaksınız. Bu hafta hayatınızdaki her konuyu sorgulayıp bazı gerçeklerle yüzleşip bundan sonraki süreçte nasıl yol almanız gerektiğini belirleyeceksiniz. Hayatınızda otorite olan kişilerle bu hafta anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle iş yaptığınız kişilerle zıtlaşmamak inatlaşmamak çok önemli olacak istemeden dahil olduğunuz gergin diyologlarda  söylemleriniz sizleri haklıyken haksız duruma düşürebilir. Hafta sonuna doğru ise partneriniz ve eşinizle olan iletişimde konuları büyütmemeye özen göstermelisiniz. Ayrıca gördüğünüz rüyalara dikkat etmelisiniz hafta boyunca gördüğünüz tüm rüyalar sizler için mesajcı rüyalar olabilir. 

Koç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile yaralarınız herkesten sakladıklarınız belki de kendinize bile itiraf edemediğiniz konularla alakalı zihninizdeki soruların cevaplarını bulmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile bir takım aldanmalar içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz ve bu aldanmalar sizlerde bazı duygusal yaraların açılmasına neden olabilir. Her konuda fevri davranmaya içgüdülerinizle hareket etmeye meyilli de olabilirsiniz ancak fevri olarak attığınız her türlü adımda bazı yaralanmalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisinde içsel olarak kendinize daha fazla dönebilirsiniz bu durum partnerinizle aranızda iletişim sorunları yaşanmasına neden olabilir. Bu dönemde bilinç altınıza yerleşmiş geçmişten gelen travmatik konularla yeniden yüzleşmeniz söz konusu olabilir. Dolunayın Venüs’ten alacağı açı ise bazı konularda aşırı iyimser davranmanız nedeni ile iyi niyetinizin suiistimal edilmesi gibi durumları yaşamanıza neden olabilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında ev içinde bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Ayrıca hafta başında parasal konularınızda gündeminiz olabilir. Beklediğiniz paralar, banka işleriniz ya da eşinizin işleri ve kazançları ile ilgili konularda hareketli bir akışınız olabilir. Parasal koşullarınızdaki durumlar hedeflediğiniz ya da istediğiniz konularda adım atmanıza engel olurken hukuksal konularda da sizleri hırslandıracak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gelecek ile ilgili hayallerinizde acele kararlar vermemelisiniz. Hafta ortasında yakın çevre ilişkilerinizde kardeş ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizde konuşulması gereken ama çözümlenmeden kapatılan konular yeniden gündeminiz olabilir. İlişkilerinizde sorunları çözmek isterken iletişim tarzınız sorunların daha da büyümesine neden olabilir. Hafta boyunca dikkatiniz oldukça dağınık olabilir iş hayatınızda arkanızdan dönen bazı oyunlar olabilir. Özellikle iş hayatınızda paylaşımda bulunduğunuz kişilere oldukça dikkat etmeli sırlarınızı kimse ile paylaşmamalısınız. 

Dolunayın etkisi ile sosyal çevreniz arkadaşlarınız ve dostlarınızla alakalı önemli yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Dost bildiğiniz bazı kişilerin maskelerinin düştüğünü fark edebilirsiniz. Bu durum bazı arkadaşlarınızla bağınızın kopmasına neden olabilir. Uzun süredir sosyal çevrenizde değişimler istiyorsanız çevrenizi değiştirmek adına farklı sosyal çevrelere giriş yapabilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise partneriniz ile bir takım inatlaşmalar ve güven sorunları yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, hafta başında ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyor olacaksınız. Hafta başında her türlü ikili ilişkinizde kendinizi sorguluyor olacaksınız. “Ben nerde yanlış yapıyorum, ilişkilerimde fazla iyi niyet mi gösteriyorum” ya da “hayatıma neden yanlış insanları çekiyorum” gibi sorgulamalar yapabilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda fazla hırslı ve kıskanç tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu tavırlarınız düzgün giden ilişkilerinizi bozabilir. Hafta ortasında ise parasal konularla ilgili gündemleriniz olabilir beklediğiniz bir para var ise gecikebilir. Ayrıca borçlar alacaklar verecekler nedeni ile finansal koşullarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

Hafta sonu yaşanacak dolunayın etkisi ile ikili ilişkilerinizde kariyer hayatınızla ilgili konularda ya da toplum önündeki duruşunuzla ilgili konularda bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfayı açacaksınız. Dolunayın etkisi ile iş değişiminiz söz konusu olabilir. İş hayatınızda bir süredir beklenti içerisinde iseniz ancak bir hareketlilik olmuyorsa dolunay bu süreç hız kazanabilir. Ancak mevcut işinizde kesinlikle patronlarla kavga etmek veya başkaları hakkında dedikodu yapmaktan kaçınmalısınız. Duygusal hayatınızda ise dolunayın etkisi ile aşırı kırılgan ve hassas olabilirsiniz bu durum karşı taraftan soğumanıza ve geri çekilmenize neden olabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, hafta başında hayatınızı düzenleyecek yeni aldığınız kararlar gündeminiz olacak. İş hayatınızda daha verimli olabilmek adına kendinize yeni düzenler oluşturabilirsiniz ya da uzun süredir spora diyete başlamak istiyorsanız harekete geçebilir sağlığınızla ilgili koşulları iyileştirmek için önemli kararlar alabilir kendinize yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Yaşantınızda uzun süredir ertelediğiniz yoğunluğunuz nedeniyle yetişemediğiniz her konuyu ele alma kararı alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru ise ikili ilişkilerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayarak yeni kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir ilişkileriniz adına askıda bıraktığınız her konuyu netleştireceksiniz. 

Hafta sonuna doğru ise harcamalarınız artabilir. Ayrıca alacaklar verecekler borçlar ve ödemeler konusunda kandırılmalara açık olabilirsiniz. Finansal konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve kimseye güvenmemelisiniz. Hafta sonu yaşanacak dolunayın etkisi ile yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Mevcutta aldığınız bir eğitim varsa bu eğitimi tamamlayıp daha üst seviyede eğitimler almaya karar verebilirsiniz. Uzak mesafe işlerinizle ilgili önemli kararlı alabilirsiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile egosu yüksek olan kişilerle karşı karşıya geldiğiniz durumlar oluşabilir ilişkilerde iletişime oldukça dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, hafta başında çocuklarınız hobileriniz ve ilişkilerinize odaklanacaksınız bu konularda yeni gündemleriniz olacak. Bu hafta çok daha fazla hayattan keyif aldığınız noktaları sorgulayacaksınız. “Ben kendim için ne yapıyorum, kendime ne kadar zaman ayırıyorum yoksa koşuşturmalar içinde kayıplar mı veriyorum” sorusunu kendinize soracaksınız. Kendinizi koşturmalar içinde uzun süredir unuttuğunuzu fark ederek yaşantınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. Hafta ortasında ise ilişkilerinizle ilgili konularda gerginlikle yaşayabilirsiniz. Geçmişte sorun yaşadığınız konulara fazla takılabilir eşinizin önüne geçmiş konuları yeniden getirebilirsiniz. Bu durum ise aşk hayatınızda sorunlar yaşamanıza neden olabilir. 

Hafta ortasına doğru bilinçaltınızdaki korkularınız çok fazla aktif olabilir sürekli geçmişe takılabilirsiniz. Geçmişle gelecek konuları arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Tüm hafta boyunca bedeninizi ve zihninizi fazlaca yorabilirsiniz sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Koç burcunda yaşanacak dolunay ile beraber harcamalarınıza dikkat etmeli, bütçenizi iyi ayarlamalısınız. Dolunay sizlere maddi konularda savurganlık ve kontrolsüzlük getirebilir. Miras konularında ya da mahkeme ile ilgili konularda netleşmeyen beklediğiniz gelişmeler dolunayın etkisi ile sonuçlanabilir. Finansal konularda ani harcamalar yapmanız da gerekebilir bu nedenle parasal anlamda mutlaka bir B planının olması sizlere fayda sağlayacaktır.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında ailevi konular gündeminiz olacaktır. Uzun süredir ev içinde ertelediğiniz düzene koymak istediğiniz ancak bir türlü fırsat bulamadığınız konuları hayata geçirebilirsiniz. Emlak konuları yeni gündemleriniz olabilir. Bu hafta her zamankinden hırlı olabilirsiniz. İş hayatınız aşk hayatınızla ilgili konularda fazla hırslı davranışlar sergileyebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda yaşadığınız her konuyu akışa bırakmak içsel olarak öfke hissetmemek sizin için çok önemli olacaktır. İlişkilerinizde yaşadığınız kayıplar ya da kırgınlıklar zaman zaman kendi değerinizi sorgulamanıza neden olurken karşı tarafa her zamankinden fazla kinlenebilirsiniz. Farkında olmadan ilişkilerinizde her konuyu ve gelişmeyi takıntı haline getirebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru özellikle yediğiniz gıdalara çok dikkat etmelisiniz zehirlenmelere açık bir etkide olabilirsiniz. Ayrıca günlük rutinlerinizde ki bazı akışları değiştirebilmek içinde harekete geçebilirsiniz. Koç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile duygusal hayatınızda bazı bitişler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde bu zamana kadar içinizde biriktirdiğiniz her konuyu öfkeyle dışa vurabilirsiniz. Aşk hayatınızda uzun süredir sırtınıza yük olan her konudan kurtulmak isteyebilirsiniz. Normalde ikili ilişkilerinizde herkesi idare eden bir tavrınız olsa da dolunayın etkisi ile sabrınızın zorlandığını hissedebilirsiniz. Ayrıca ilişkinizle ilgili yeni bir gündem de dolunayın etkisi ile kafanızı oldukça karıştırabilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, haftaya oldukça iletişim odaklı başlayabilirsiniz. Hafta başından itibaren seyahatleriniz hız kazanabilir. Yapmış olduğunuz seyahatlerde iletişimde bulunduğunuz kişilerle bazı zıtlaşmalar yaşayabilirsiniz. Hafta ortasında yaşam alanınızda ya da kariyer hayatınızda bir takım değişimler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda karşılaşacağınız bir teklifle kendinize yeni bir yön belirlemek isteyebilirsiniz. Uzun süredir ev değiştirmek istiyorsanız yaşadığınız yerden memnun değilseniz yaşadığınız çevreyi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca hafta sonuna doğru iş hayatınızdaki otorite figürlerinin patronların arkanızdan bir takım işler çevirdiğini fark edebilirsiniz. Bu yaşadığınız durum iş hayatınızla ilgili konurda kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Mevcutta çalıştığınız yerdeki geleceğinizi sorgulayıp boşuna zaman kaybedip kaybetmediğinizi tartabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda ise bir takım yalanlar ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Özellikle size güven vermeyen hiçbir kimse ile duygusal bir bağı başlatmamalısınız. Dolunayın etkisi ile iş hayatınızda bir takım değişimler yaşamanız söz konusu olabilir. İş hayatınızda uzun süredir üzerinde çalıştığınız konuların sonuç vermeye başladığını fark edebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda dikkat etmelisiniz. Günlük rutinlerinizde fazlaca dalgın olabilirsiniz. Dalgın bir ruh hali içinde olmanız bazı kazalar yaşanmasına neden olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, haftaya kazançlarınızı arttırmak adına koşturma içerisinde başlayacaksınız. Daha fazla nasıl kazanırım gelirlerimi nasıl arttırırım düşüncesi içerisinde farklı arayışlar içerisinde olabilirsiniz. Hafta boyunca daha iyi kazançlar elde etmek önemli borçları kapatmak kariyer hayatınızda kendinize yeni hedefler belirlemek anlamında harekete geçmek isteyeceksiniz. Hafta ortasında iletişimde bulunduğunuz kişilerle olan diyaloglarınıza özen göstermelisiniz yanlış anlaşılmalara açık bir etkide olacaksınız. 

Hafta sonu koç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile ani yeni tanışmalar gerçekleşebilir, ancak yine de hızla başlayan ilişkinin, hızla bitmesi durumu söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda sizin için tensel uyum ve tutku ön planda olabilir bu durum yanlış kararlar almanıza ya da hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Bu dönemde aşk hayatınızla ilgili konularda gelecekle ilgili kararlar almak adına acele karar vermemelisiniz. Bazı kişiler için ise aşk hayatında bitişler meydana gelebilir. İş hayatınızda ise eleştirel bakış açısından uzaklaşıp, sorumluluklarınızı fark ederek hareket etmelisiniz. Ayrıca dolunayın etkisi ile çalışma ortamınızda aniden gelişen koşullarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, bu hafta ikili ilişkilerinizle ilgili konularda ve aşk hayatınızda çok fazla hırslı olabilirsiniz. Hafta başında kariyer hayatınızla ilgili konularda hedeflediğiniz konularda fazla mücadele edebilirsiniz.  Mücadele verdiğiniz her konuda başarı elde edebilirsiniz ancak bunu yaparken kendinizi ruhen hırpalayabilirsiniz. Hafta ortasında ise gelir gider dengenizi korumak isteyebilirsiniz alacak verecek hesapları içinde kendinize yeni bir bütçe belirleyebilirsiniz. Ayrıca bu hafta uzun süredir beklediğiniz paralar elinize geçebilir. 

Hafta sonunda doğru borç almak borç vermek konularında dikkatli olmalısınız, riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Her konuda odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Koç burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile ev alımı satımı konularında başlattığınız gelişmeler varsa sonuçlanabilir. İş hayatınızla özel hayatınız arasındaki dengeleri korumakta zorlanabilirsiniz. Ailenizle ilgili yaşadığınız gelişmelerde sert çıkışlar sergileyebilirsiniz. Yaşayacağınız ani gelişmelerde soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, bu hafta bilinçaltınızı susturmakta zorlanabilirsiniz. Geçmişte kalan konulara fazla takılı kalabilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizi fazla düşünüp stres yaşayabilirsiniz bu durum bazı psikolojik kaynaklı ağrılar yaşamanıza neden olabilir. Ayrıca bu hafta her şeyi aşırı derecede kontrol etme odaklı olabilirsiniz her konuda kontrol sizin elinizde olsun isteyebilirsiniz. Hafta ortasında her konuda daha fazla güçlendiğinizi hissedebilirsiniz. Egonuzun yükselmesi çevrenizdeki kişilerle iletişimde inatçı bir yaklaşım sergilemenize neden olurken karşınızdaki kişileri kırabilirsiniz. Ayrıca akrabalarını kardeşleriniz ve yakın akrabalarınızla olan iletişiminizde fevri çıkışlar yapabilirsiniz. Küçük anlaşmazlıklar büyük karmaşalar yaşamanıza neden olabilir. 

Koç burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile enerjiniz bir miktar düşebilir biraz içinize çekilebilirsiniz. Her konuyu kendi başınıza çözmek isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi yalnız hissedebilir çevrenizin desteğini görmezden gelebilirsiniz. Atacağınız her türlü adımda acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz acele verdiğiniz her kararda yanılgılara açık olabilirsiniz. Ayrıca kendinizde değiştirmek istediğiniz ve değiştiremediğiniz konularda yeni kararlar alarak harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında sosyal çevreniz arkadaşlarınız ya da birlikte iş yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinize odaklanacaksınız. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin sizlere mesafe koyduğunu düşünebilirsiniz ya da sizler sosyal çevrenizdeki bazı kişilere farkında olmadan soğuk davranabilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise kafa karışıklıklarınız olabilir. Geçmişte yaşamış olduğunuz bir ilişki aklınızı kurcalayabilir. Daha önceden yaşamış olduğunuz bir konuda partnerinizi kırdığınızı sonradan fark edebilirsiniz. Hafta sonuna doğru eski aşklarınızdan size gelen adımlar söz konusu olabilir ya da siz geçmişte kalan bir kişiye adım atmak isteyebilirsiniz. 

Koç burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Gelir giderlerinizle alakalı konularda dengeleri korumak çok kolay olmayabilir. Parasal konularda  uzun süredir beklediğiniz bir gelişmeniz var ise, bu dolunay ile birlikte sonuç alabilirsiniz. Önemli yatırımlar, kredi talepleri, kefil olma, borç alıp verme gibi konularda acele kararlar vermemeye özen göstermelisiniz. Yeni projeler üretmek, bir işe girişmek ve fark yaratmak adına gereken ilhamı kendinizde bulabilirsiniz. Ancak yeni anlaşma ve sözleşmelerde sözleşme şartlarını koşullarını dikkatlice değerlendirmelisiniz.


3 Ekim- 9 Ekim Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!