Venüs Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Venüs Aslan burcunda geçiş yapacak. Peki, Venüs’ün Aslan burcuna geçiş yapması burçları nasıl etkileyecek?

Venüs’ün Aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte aşk, para, özgüven ve manevi değerler gibi konular ön plana geçiyor. Yaratıcılık enerjisi ve gurur algısı tüm burçlarda zirve noktasına ulaşıyor. Bu gezegensel hareket tüm burçların hedeflerine bir adım daha yaklaşmasını sağlayacak diyebiliriz.

Venüs’ün Aslan burcuna geçiş yapması ile birlikte tüm burçlar başarılı oldukları konularda kendilerine daha fazla güvenmeye ve kendileri ile gurur duymaya başlayacak. Bu sayede de hem başarılı olma ve ilerleme şansınız artacak hem de karşınıza çıkacak en iyi fırsatlar hiç beklemediğiniz anlarda sizi bulacak.

Genel anlamda Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi tüm burçlar için çok olumlu sonuçlar doğuracak diyebiliriz. Bu süreçte yaratıcı olduğunuz ya da olmak istediğiniz konularda yapacağınız üretim sayesinde pırıl pırıl parlayacak, herkesin çok daha fazla dikkatini çekeceksiniz. Bunun yanı sıra fiziksel görünüşünüz, gözleriniz, yaptığınız yemekler ya da sesiniz, kısacası sizi mutlu eden her şey etrafınızdakilerin dikkatini çekecek.

Aslan enerjisi yetenek ve övgü kavramlarının öne çıkmasını sağladığı için bu günlerde hangi konuda başarılı olmak istiyorsanız o konunun üzerine gitmelisiniz. Erdem konusu ve manevi değerler de bu süreçte sizin için çok büyük önem taşıyacak bu nedenle manevi değerleriniz doğrultusunda hayatınızdaki bazı şeyleri değiştirme kararı almanız da olası.

Bu hafta içinde sosyal ilişkileriniz ve etrafınızdaki kişilerle kuracağınız iletişim de değişecek. Sadece saygı duyduğunuz kişilerle yakın iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda hayalleriniz ve hedefleriniz konusunda artık gözünüz yükseklerde olacak.

Dikkat çekmek, hikayeler anlatmak ve insanları etkilemek en önemli amacınız olacak. Tüm bu çabaların sonunda da Venüs ile Aslan enerjisi hak ettiğinizi almanızı sağlayacak. Romantizm, etkileyici etkinlikler ve zengin olma düşüncesi daha fazla ilginizi çekebilir ve bu konuda bir şeyler yapmaya da çalışabilirsiniz.

Bu dönemde sizi mutlu eden uğraşlarla ilgilenin. Ancak ne olursa olsun isteklerinize mantıklı bir şekilde karar vermelisiniz. Aslan her istediğini alan bir burç olduğu için ne dilediğinize dikkat etmeniz gerekli.

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi doğru şekilde değerlendirildiğinde tüm burçların hayatında mucizevi etki yaratabilecek kadar güçlü bir gezegensel geçiş. Hayalleriniz ve hedeflerinizin ön plana çıkacağı bu günlerde neyi riske atacağınız konusunda dikkatli olmalı, mantığınızın ve kalbinizin sesini susturmamalısınız.