Bayram için Astroloji Rehberi

Ramazan Bayramı geldi, hepimiz sevdiklerimizle görüşüyor, yoğunluğumuzu bir kenara bırakıp keyifli etkinliklerle vakit geçiriyoruz. Peki, bayram boyunca burçlar neler yaşayacak?

 

Koç: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle sevdiklerinizle mutlu aktiviteler yapacak ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Eğitim ve kariyer gibi konularda gelecek planları yapacaksınız. Fazla yememeye ve bol bol yürümeye özen gösterin.

 

Boğa: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle hayatınız yavaşlamayacak tam tersine yoğunlaşacak. Sevdiklerinizle buluşmak için oradan oraya gidecek ve birazcık yorulacaksınız. Ancak bu yorgunluklar sizi mutlu edecek tatlı telaşeler.

 

İkizler: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle keyifli zaman geçireceksiniz. Ancak hiç beklenmedik bir haber tüm bayramınızı değiştirecek diyebiliriz. Alacağınız bu haber kötü değil sadece şaşırtıcı olacak. Farklı deneyimlerin tadını çıkartın.

 

Yengeç: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle sevgi ve şefkat duygularınız artacak. Duygusal zamanlar yaşayacak ve kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Ancak ani duygu yoğunlukları farklı tepkiler vermenize neden olabilir. Dikkat edin.

 

Aslan: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle duygusal bir yoğunluk yaşayacaksınız. Bu duygusal yoğunluğunuz ve oradan oraya koşturmacanız sizi biraz rahatsız edebilir. Ancak ne olursa olsun agresif olmamalı ve sakinleşmeye çalışmalısınız.  

 

Başak: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle yoğun hayatınızdan sıyrılıyor ve kaotik süreçten çıkıyorsunuz. Kaostan çıktığınız üzerinizde ciddi bir yorgunluk olacak ancak bunu sevdiklerinizle grup etkinlikleri yaparak atabilirsiniz.

 

Terazi: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle hayatınızda yeni detaylar ve başlangıçlar ortaya çıkacak. Manevi olarak yoğun geçecek bu sürecin sonrasında hayatınız tamamen değişebilir. Yepyeni başlangıçlara hazır olmalısınız.

 

Akrep: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle ekonomik konularda durumunuz iyiye gidecek. Alacağınız haberler bayram sonunda işlerin iyiye gideceğini gösterecek ve bu haberlerin ardından çok rahatlayacaksınız. Her sorun çözülüyor.

 

Yay: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle rahatlayacaksınız. Kısa bir süre olsa da bu tatil size iyi gelecek. Ailenizle ya da sevdiklerinizle çıkacağınız küçük gezintiler sizi normalden daha fazla memnun edecek. Çünkü dinlenmeniz gerek.

 

Oğlak: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle biraz dinleneceksiniz. Ancak bu dinlenme süreci zihninizin de boşalması ile birlikte sizi kendinizle ve geleceğinizle ilgili düşünmeye itecek. Bu düşünme sürecinde gerilmenize gerek yok.

 

Kova: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle ciddi bir koşturmacanın içine gireceksiniz. Bu koşturmaca sosyalleşme ve eğlence koşturmacası olacak. Bu size çok iyi gelecek ama fazla harcama yapmayın ve kendinizi yormayın.

 

Balık: Bayram boyunca gezegensel enerjilerin etkisiyle kendinizi çok daha hissedeceksiniz. Canınızı sıkan konuları zihninizde halledecek ve rahatlayacaksınız. Korkularınız ve güvensizlikleriniz son buluyor. Bayram sonrası motivasyonunuz da artacak.

 

Mutlu bayramlar…