Venüs Boğa Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonu Boğa burcunun yönetici gezegeni olan Venüs aynı zamanda destekçisi de olan Boğa burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına almaya başlıyor. Peki Venüs’ün Boğa burcuna geçişi bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Venüs’ün Boğa burcunun yönetici gezegeni olduğunu ve Venüs’ün kendi yönettiği burca geçmesi ile birlikte Boğa burcunun hayatımızdaki etkilerinin üçe hatta dörde katlanacağını belirtmekte yarar var. Yani Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi demek önümüzdeki dönemde sadece Venüs ile Boğa burcunun bizi yönlendireceği anlamına geliyor.

Bu dönemde Boğa burcunun önemsediği sosyal ilişkiler, finansal durum ve manevi değerler kavramları hepimiz için çok daha önemli hale gelecek. Sık sık bütçe hesabı yapmamız, arkadaşlık, iş ve aile ilişkilerimizi gözden geçirmemiz ve manevi değerlere bağlı bir hayat yaşamaya başlamamız olası. Ayrıca bu hafta bizim için en değerli olanın güvende hissetmek olduğunu düşünebiliriz ve bizi ne iyi hissettiriyorsa sadece onunla ilgilenmeye de başlayabiliriz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte kendimizle ilgili de biraz daha fazla konuşmak isteyeceğiz. Maddi ve manevi anlamda kendimizi iyi hissettirecek şeylere yönelmenin yanı sıra fiziksel görüntümüz de bizim için önemli gündem maddelerinden biri haline geliyor. Bu yüzden bu hafta yeni bir diyet ya da spor programına başlamamız ve dış görünüşümüzde değişiklikler yapmamız da olası.

Venüs’ün Boğa burcuna geçişinin etkilerinden bir diğeri de etrafımızdaki kişilerin hem beden dilini hem de konuşma şeklini daha fazla önemseyecek olmamız. Etrafımızdaki kişileri sık sık gözlemleyerek onlar hakkında farklı yargılara varabiliriz. Ayrıca kendimize olan saygımız da artacağı için bazı kişilerin artık hayatımızda olmasını istemeyebiliriz. Ancak bu hafta yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman dilimi olmayacak, bunu unutmayın. Yeni projelere başlamak, yeni bir işe girmek ya da yeni alım satımlar yapmak için biraz beklemenizde yarar olacaktır.

Bu dönemde var olan kaynaklarınızı geliştirmek için uğraşmanız daha fazla gelişmenizi sağlayacak. Risk almamaya ve ayakları yere basan kararlar vermeye özen göstermelisiniz. Bu sayede emeklerinizin karşılığını almaya ve istediklerinizi elde etmeye başlayacaksınız. Bu hafta kendinizi ihmal etmeyecek ve kendi değerinizi anlayacaksınız. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin, sizi mutlu eden insanlarla daha fazla vakit geçirin ve temel değerlerin farkına vararak hayatınıza devam edin. Eğer mutlu olmanın basit yolları olduğunu keşfedecek olursanız bu dönemde dünyada sizden mutlusu yokmuş gibi hissetmeye başlayacaksınız.