Venüs ile Jüpiter Karşılaşması

Bu Pazar günü İkizler burcundaki Venüs ile Yay burcundaki Jüpiter arasında 17 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, bu karşılaşma bize neler getirecek?

Öncelikle Venüs ile Jüpiter arasında oluşan karşılaşmanın hayatımızda değişikliklere neden olacağını ifade edebiliriz. Bu değişiklikler öyle adım adım ve yavaş şekilde gerçekleşecek ki hiç birimiz bunun nasıl olduğunu anlayamayacağız. Bu noktada biraz daha farkında ve bilinçli olmaya özen göstermemiz yararımıza olacaktır.

Bu karşılaşmanın etkili olduğu önümüzdeki birkaç günlük süreçte aynı zamanda yaratıcı enerjimiz tavan seviyeye ulaşacak. Bu dönemde halletmemiz gereken yaratıcı işlerimiz varsa onları tamamlayabileceğimizi söylemek mümkün. Bu dönemde bitirdiğimiz işlerden aynı zamanda çok büyük verim de elde edeceğiz. Etrafımızdaki kişilerin başarılarımızı kıskanacağı ve hatta şaşkına döneceği durumlar yaşamamız olası. Bu konuda dikkatli olmalıyız.

Venüs ile Jüpiter karşılaşmasının büyük oranda olumlu etkileri olacağını ve farklı bir dönemin bizi beklediğini ifade etmekte yarar var. Ancak tabii ki bu gezegensel enerjinin hayatımızı sadece olumlu anlamda etkileyeceğini söylemek mümkün değil. Bazı olumsuz etkileri ile de karşılaşacağız.

Bunlardan en önemlisi ertelemeler olacak. Her ne kadar yaratıcılık gerektiren ya da kariyerimize ilişkin işleri halletmemiz daha kolay olsa da bu dönemde günlük rutinle ilgili konularda ertelemeler bizi bekliyor. Bu enerjinizi günlük hayatınızda fazla tüketmemeye özen göstermenizde yarar var. Günlük rutini akışına bırakın.

Ayrıca bu süreçte İkizler ve Yay burçlarının etkili olduğunu da unutmamak gerekiyor. İkizler burcunun etkisi ile her konuda kararsız kalabilir ve bazı küçük dertlerle canımızı sıkabiliriz. Yay burcunun etkisi ile ise değişim sürecinde bizi rahatsız eden şeylere karşı özgürleşebilir ve asi davranışlar sergileyebiliriz.

Özellikle de İkizler, Yay, Aslan, Akrep ve Başak burçlarının dikkatli olması gereken bu dönemde hayatınızı düzene sokmak, hedeflerinize giden yolda hiç bir şeyde aşırıya kaçmadan adım adım ilerlemek amacınız olmalı. Bu tür konularda Venüs ve Jüpiter size yardımcı olacak. Hiç bir detayı atlamamanızı ve aynı zamanda ne yaparsanız yapın estetik açıdan güzel olmasını sağlayacak.

Bu dönemde motive olamadığınız için başlayamadığınız işlere başlamalı, bitiremediğiniz yarım kalan işleri bitirmelisiniz. Ayrıca açığa çıkan sırların keyfine varmaya çalışmalısınız. İşlerinizi tamamlayamadıysanız bunu dert etmeyin çünkü kısa süre sonra gezegensel enerjilerin etkisiyle hepimiz için boş bir sayfa açılacak ve yeni bir döngüye başlayacağız. Bu dönemin keyfini çıkartın, biraz eğlenmeye bakın!