Venüs – Juno Karesi

Bu hafta Koç burcunda geri hareket eden Venüs gezegeni ile Terazi burcundaki Juno asteroidi arasında 10 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki bu kare açı hayatımızı nasıl etkileyecek?

 

Koç burcunda geri hareket eden Venüs ile Terazi burcundaki Juno asteroidi arasında oluşacak kare açı öncelikle bilgelik enerjisini açığa çıkartacak diyebiliriz. Ancak bu bilgelik enerjisi sanıldığının aksine yeni fikirler üretmek için değil geçmişten gelen yaraların sarılması için kullanılacak. Venüs ve Juno arasındaki karenin açığa çıkarttığı kare açı hayatımızda zorluk yaşadığımız ve ilerlemekte zorlandığımız alanlarda problemlerin çözülmesini ve ilerlemek için hazır olan ortamın oluşturulmasını sağlayacak.

Venüs – Juno karesi ayrıca hayatımızda yaşadığımız acıların üzerini bir kabuk gibi kapatacak ve bu yaralardan dolayı artık canımız yanmayacak. Ancak üzeri kapanan yaralar Venüs ile Juno karesinin ortaya çıkarttığı bilgelik enerjisi sayesinde artık hayatımıza tecrübe olarak geri dönecek. Bu dönemden itibaren yapılan hatalardan ders almaya başlayacağız. Hataların telafisi için uğraşırken aynı zamanda da bu hataların sebep ve sonuçlarını düşüneceğiz.

Venüs – Juno karesinin etkilerinden bir diğeri de limitlerin kalkması olacak. Gezegensel enerjilerin etkisi ile özellikle de yaşadığımız acıların ve endişelerimizin önümüze koyduğu engelleri birer birer aşmaya başlayacağımızı söylemek mümkün. Sınırların kalkması ile her ne kadar üstümüze bir sihirli değnek dokunmuş gibi olmasak da artık çok daha özgür hissedeceğiz ve önceden de belirttiğimiz gibi açık yaralar sadece belli belirsiz gözüken izlere dönüşecek.

Venüs ile Juno arasında oluşan karenin bu dönemde sorunların çözümlerinin daha kolay ortaya çıkmasına neden olacağını ve yaraları tecrübelere dönüştüreceğini söyledik. Bu etkiyi iyi yönde kullanmak ve ilerlemenizi hızlandırmak için Venüs ve Juno karesinin size sunduğu bilgelik enerjisine karşı direnmemelisiniz. Artık acılarınızı kabullenip önünüze bakmanızın zamanı geldi. Geriye dönüp pişmanlık yaşamak için çok geç. Hayatınızı boş yere harcamaktansa daha verimli olacağınız alanlara yönelmeli ve size iyi gelen insanlarla daha fazla vakit geçirmelisiniz. Eğer köşeye sıkışmış hissediyorsanız Venüs – Juno karesi size çok iyi gelecek.

Venüs ile Juno arasında oluşan kare açı Koç ve Terazi burçlarının da etkisi ile üzerinizdeki ölü toprağını atmanızı sağlayacak. Venüs ile Juno karesinin baharın gelişi gibi bir etki yaratacağını unutmayın ve bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.