Venüs Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

7 Mart gecesi Venüs Koç burcuna geçiş yapacak. Peki Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile artan Koç enerjisi burçları nasıl etkileyecek?

Merkür’ün ardından Venüs de Koç burcuna geçiş yapacak. Böylelikle Koç Dönemine doğru ilerlerken hayatımızdaki Koç enerjisi de biraz daha artmış olacak, diyebiliriz. Bu süreçte sosyal ilişkiler, para ve özsaygı konuları hayatımızın en önemli gündem maddeleri olacak.

Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile artan Koç enerjisi hayatımıza sabırsızlık hissini de sokacak diyebiliriz. Hayatımızın her alanında hissedeceğimiz sabırsızlık bizi öfkeli de yapabilir, bu konuda dikkatli olmalıyız. Tüm burçlar bu süre içinde istediklerini hemen elde etmek isteyecek.

Bu dönemde hayatımızda yeni ilgi alanları, yeni hobiler ya da kararlar olabilir. Hayata farklı şekilde bakmaya başlayabilir, farklı konularda farklı yöntemler uygulamaya karar verebiliriz. Artık manevi değerlerimize daha çok önem verecek, kendimize de saygı duymak isteyeceğiz. Bu yüzden tüm burçlar önümüzdeki günlerde isteklerini ifade etmeye, hayallerini anlatmaya ve bunlara karşı çıkanlara öfke ile karşılık vermeye meyilli olabilir.

Venüs’ün Koç burcuna geçişi kendimizi hayatın merkezine koymamız anlamına da geliyor. Mutlu muyuz? İyi hissediyor muyuz? Sağlıklı mıyız? gibi basit sorular ile kendi hayatlarımız ile ilgili sorgulamalara açık olabiliriz. Koç burcu karmaşık değildir, bunu unutmayın. Bu yüzden bu süreçte basit sorularla basit cevaplar alacaksınız.

Koç enerjisinin giderek artmaya başladığı bu süreçte mutlu olsanız da olmasanız da artık kendi isteklerinizi ön planda tutmaya başlayacaksınız. Size meydan okuyan insanlara veya karşınıza çıkan engellere karşı hiç olmadığınız kadar sert olmanız olası. Koç enerjisinin gücü sizi hem imkansızı elde etmeye hem de rekabet ortamında birinci olmaya çağırıyor.

Önümüzdeki günlerde yeni amaçlar, hedefler belirleyebilir veya yeni bir projeye başlamaya karar verebilirsiniz. Hem aklınız hem de kalbinizle kendinizi vereceğiniz bu yeni işler size başarıyı da getirecek. Alacağınız yeni kararlardan emin olun ve gelip geçici heveslere takılıp da sonrasında üzülmeyin. Ayrıca duygularınızı kontrol etmeniz de önemli.

Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız kendinize soracağınız basit sorularla hayatınızı bir gözden geçirin. Sonra da istekleriniz için kimsenin önünüze çıkmasına izin vermeyin.  Planladıklarınız için harekete geçin ve hiç ortaya çıkmayan potansiyel enerjinizi gösterin. Bir yerden başlarsanız mutluluğa adım adım ilerleyebilirsiniz.