Venüs Koç Burcuna Geçiyor ve Geri Harekete Başlıyor

Venüs 3 Şubat’ta Koç burcuna girdi ve Koç burcuna geçişinin ardından ise geri harekete başladı. Peki Venüs’ün enerjisi bizi nasıl etkileyecek?

 

Venüs’ün Koç burcuna geçerek geri harekete başlaması ile birlikte ilişki, para, özgüven ve ahlaki değerler gibi konularda da gerileme yaşamaya başlıyoruz. Yani artık Venüs’ün ilişkimiz, özgüvenimiz ya da ahlaki değerlerimiz üzerinde ne yazık ki olumsuz bir etkisi olacak. Bu da ilişkilerimizde problemler oluşabileceği, özgüven eksikliği hissedebileceğimiz ve hayatımızdaki önemli değerleri sorgulamaya başlayabileceğimiz anlamına geliyor.

 

Venüs’ün Koç burcuna geçişi aslında hepimiz için yeni şeylerin başlamasını simgeliyor. Bu dönemde kendimizi çok daha cesur, enerjik ve güvende hissedeceğiz. Yeni ilişkilere açık olacağız ve yeni aşklara yelken açma ihtimalimiz artıyor. Yeniliklerin başlaması ile hayatımıza yenilik katan Koç burcundaki Venüs rekabet duygusunu da her anlamda hayatımıza sokacak diyebiliriz. Bu dönem bazılarımız için oldukça verimli olacak. Özellikle de azimli ve kararlı olunduğu takdirde Venüs’ün Koç burcuna geçerek başladığı geri hareket bizi mutlu sona ulaştırabilir.

 

Venüs’ün geri harekete geçmiş olmasının hayatımızı değiştireceğini belirtmiştik. Aynı şekilde bu dönemde hayatımızın hızlı akmaya başlayacağını ve duygularımızın değişeceğini, özgüvenimizin teste tabii olacağını söylemek mümkün. Eğer cesaretiniz varsa ve hayatınızı istediğiniz şekilde sürdürmek konusunda kararlıysanız Venüs’ün sunacağı testleri geçer ve hayatınıza geçmişinizin sizi getirdiğinden farklı bir yöne çevirmeyi başarabilirsiniz.

 

Venüs’ün geri harekete geçmesinin etkilerinden bir diğeri de hayatımızda oluşan yeni gelişmelere vereceğimiz tepkilere göre değişecek. Her burcun ve her bireyin tepkileri farklıdır. Bu da Venüs’ün herkesi farklı farklı testler tabii tutacağı ve herkesin kendi kaderini kendi belirleme gücüne sahip olacağı anlamına geliyor.

Yılın başında karşımıza çıkan bu gezegensel olayın hepimiz için oldukça yararlı olacağını söylemek mümkün çünkü yılın başında kendi kaderimizi kendimiz belirlememiz için bize bir şans tanınıyor. Venüs her birimizin dileklerini yerine getirmek için bize seçenekler ve farklı testler sunuyor. Testlere girebilir, kendimizi sınayabilir ve hayatımızı yoluna sokabiliriz. Venüs’ün bu güçlü enerjisini iyi değerlendirmekte ve farkındalıklı davranmakta yarar olacak. Venüs’ün dünyasında başarılı olmak istiyorsanız kendinize güvenmeniz ve biraz daha cesaretli olmanız gerektiğini unutmayın.