Venüs Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

 

Bu hafta sonunda Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile hayatımızda neler değişecek?

Çok kısa süre önce Kova dönemine girdiğimiz için artık temel gezegenler sırasıyla Kova burcuna geçiş yapacak. Venüs’ün Kova burcuna geçişinin ilişkileri, maddi ve manevi değerleri ve öz saygıyı etkileyeceğini söylemek mümkün. Temel anlamda Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile kendimizi çok daha özgür hissedecek, üzerimizdeki yüklerden kurtulacağız.

Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte hem maddi hem de manevi değerlerin bizim için ne ifade ettiğini yeniden düşüneceğiz. Hayatımızda bizi yönlendiren insanlar, konular ve kavramlarla ilgili kendimizi sorgulamamız, bizi sıkıntıya sokan her türlü şeyden arınmak için elimizden geleni yapmamız olası.

Bu dönemde tüm burçların kendilerini asi hissetmesi mümkün. Konu ne olursa olsun diğerlerinin düşüncelerine karşı çıkmak isteyebilir ve sadece kendi burnunuzun dikine gitmeye başlayabilirsiniz. Çünkü Venüs hepimize özgürlük hissi verecek ancak bu süre içerisinde sevdiklerinize çok sert çıkmamaya özen göstermelisiniz.

Venüs’ün Kova enerjisi ile birleşen gezegensel etkileri hayatımıza kişiselliği sokacak da diyebiliriz. Kişisel olarak kendi düşüncelerimiz, duygularımız ve yapmak istediklerimiz artık diğerlerinin önüne geçecek. Fedakarlık yapmak istemeyecek, ailemiz dahi olsa karşımızdaki kişilerin sözlerine aldırmayacağız.

Önümüzdeki günlerde aynı zamanda Kova burcunun etkisi ile geçmişi bir kenara bırakacak ve artık gelecekle ilgili planlara, programlara başlayacaksınız. Kova enerjisi her zaman ileri bakmayı ve gelecekle ilgili konuları temsil eder, bunu unutmayın. Artık geçmiş geçmişte kalacak. Bu yüzden ne istiyorsanız deneyebilir ve deneyimleyebilirsiniz.

Venüs’ün Kova burcuna geçmesi ile birlikte fiziksel görüntünüzü değiştirme kararı alabilir, saçlarınızı kestirebilir ya da iş ve aşk hayatınızda size heyecan verecek aktiviteler yapmak isteyebilirsiniz. Kova her zaman daha aktif, enerjik olmak ve sıkılmamak ister. Bu yüzden siz de daha önce hiç denemediğiniz şeyleri deneyecek, sizin için daha iyi olanı bulmaya çalışacaksınız.

Bu süreç genel anlamda bireysel olarak ilerleme ya da kişisel gelişim zamanı olacak da diyebiliriz. Venüs’ün enerjisi nedeniyle herkesin size odaklanmasını, sizinle ilgilenmesini ve sizi daha çok sevmesini isteyebilirsiniz ama siz kimseye yüzde yüz bağlı kalmak istemeyeceksiniz. Özellikle kısa süreli ilişkilerin sınanacağı ve pek çok kişinin aşktan canının yanabileceği bu dönemde çok dikkatli olmakta yarar var.

Uçarı ve özgür hislerle sonrasında pişman olacağınız adımlar atmayın. Venüs ve Kova enerjisi sizi daha meraklı, rahat ve umursamaz yapacak. Bu yüzden kontrollü olun. Ayrıca bu süreçte iş, aşk, eğitim ve sosyal hayatınızı dışarıdan görme fırsatı bulacağınız için hayatınızda her zaman istediğiniz değişiklikleri yapabileceksiniz.