Venüs – Pallas Karşılaşması

Bu hafta sonu Venüs gezegeni ile Pallas asteroidi arasında 19 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek. Bu karşılaşmada hem Venüs hem de Pallas Koç burcunda olduğu için 2017’nin farklı ve etkili karşılaşmalarından biri olacağını söylemek mümkün. Peki, Venüs Pallas karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Koç burcundaki Venüs ile yine Koç burcundaki Pallas arasında oluşacak karşılaşmanın öncelikle aşk, özsaygı ve rekabet konularını ön plana çıkartacağını söylemek mümkün. Bu konularda olumlu gelişmeler bizi bekliyor olacak. Bu yüzden bu dönemde partneri olan burçları oldukça romantik zamanlar bekliyor olacak; partneri olmayan burçların karşılarına ise aşık olacakları kişilerin çıkacağını söylemek mümkün.

Bu dönemde Venüs baskın gezegen olacak, etkili burç Koç olacak ancak Pallas asteroidi her ne kadar bu karşılaşmanın bir parçası olsa da Pallas’ın çekinik ya da çekingen bir enerji yayacağını söylemek mümkün. Pallas asteroidinin bu dönemde bize etkisi sadece detaylarla daha fazla ilgilenme isteği olacak diyebiliriz. Pallas da Venüs de Koç burcunda olduğundan bu hafta Koç burcunun hayatımıza sokacağı fevrilik enerjisine dikkat etmekte yarar var.

Venüs Pallas karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de motivasyon enerjisi, bir şeyleri kanıtlama isteği ve diğer insanları etkileme arzusu olacak diyebiliriz. Bu dönemde hepimizin içindeki rekabet duygusu ortaya çıkarak bizi sürekli bir mücadelenin içine sürükleyecek. Ayrıca bu mücadelede hepimizin başarılı olmak isteyeceğini de ifade etmekte yarar var.

Bu dönemde sosyal ilişkilerde beklentilerimiz de artacak, arkadaşlık ilişkilerimizden çok daha fazlasını elde etmek isteyeceğiz. Bu yüzden arkadaşlarımız ya da dostlarımızla aramızda küçük  tartışmalar çıkması da mümkün. Bu hafta Koç burcunun etkisiyle ortaya çıkan ve gözümüzü kör edebilecek güçteki hırslara dikkat etmeli ve elimizde olanla yetinmeyi bilmeliyiz.

Venüs Pallas karşılaşmasının bizi etkisi altına aldığı dönemde ayrıca mutlaka önümüze çıkacak fırsatlara açık olmalı, her konuda çift taraflı düşünmeli ve etrafımızdaki kişilerle sürekli zıtlaşmak yerine bulunduğumuz ortama ayak uydurmaya çalışmalıyız. Bu hafta tepkilerimizi içimizden geldiği gibi dile getirmek yerine önce söyleyeceklerimizi akıl süzgecinden geçirmeye çalışmalıyız. Koç burcunun getirdiği öfke ve hırs enerjisine dikkat edecek olursak özellikle aşk ve başarı anlamında olumlu bir hafta bizi bekliyor olacak.