İkizler Burcunda Yeni Ay

Bu hafta sonu İkizler burcunda 4 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki İkizler burcunda Yeni Ay hayatımızda neleri değiştirecek?

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın diğer Yeni Aylardan farkı bu gezegensel oluşum sırasında diğer gezegenlerin Ay’a çok uzak olmaları. Diğer gezegenler Ay’dan uzak oldukları için İkizler burcunda oluşan Yeni Ay saf Ay enerjisini ve İkizler burcu etkilerini hayatımıza taşıyacak.

İkizler burcunda Yeni Ay’ın hayatımıza yeni fikirler ve farklı seçenekleri getireceğini söyleyebiliriz. Bu dönemde sık sık farklı haberler alabilir ve yeni gelişmeler olduğunu öğrenebilir ancak bu gelişmeler oldukça geçici gelişmeler olacak. Yine de bu dönemde alacağımız haberlerin geçici olsalar da hayatımızda etkileri olacağını unutmamalıyız.

Bu dönemde çok daha meraklı hissedebilir ve her şeyi araştırmak isteyebilirsiniz. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay döneminin anahtar cümlesi “Bu nedir?” ve “Neden?” olacak. Yeni Ay bu dönemde hayatımıza farklı araştırma konularını soksa da öğreneceklerimizin gerçeklerin ilk yüzü olacağını unutmamalıyız çünkü Yeni Ay her şeyin ilk evresidir.

İkizler burcunda oluşacak olan Yeni Ay’ın saf Ay enerjisini ve İkizler burcu etkilerini hayatımıza taşıyacağını söyledik ve Ay enerjisinin olası etkilerini anlattık. Peki ya bu dönemde hepimizin hayatında baskın hale gelecek olan İkizler burcu bizi nasıl etkileyecek? Bu sorunun cevabını verirken kısa süre önce girdiğimiz  İkizler döngüsünü hatırlamakta fayda var çünkü İkizler döngüsünün etkilerinin aynısını bu dönemde de görmeye devam edeceğiz.

İkizler burcunda Yeni Ay dönemine bunun yanı sıra İkizler burcunda Yeni Ay döneminde gözlerimiz açılacak, çok daha esnek olacağız ve önümüzdeki alternatif seçenekleri de değerlendirmek isteyeceğiz diyebiliriz. Bu dönemde ayrıca sevgi, arzular, istekler ve hayaller de ön plana çıkacak. Önümüzdeki günlerde isteklerimiz için mücadeleye girmemiz de olası.

Bu dönemde hepimizin özgüveni de artıyor ve finansal konularda daha şanslı hale geliyoruz. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay korkular, takıntılar ve kaybetme endişesi gibi konuların zihnimizde bastırılmasına ve geri plana geçmesine de neden olacak. Yeni değerlere ve alternatiflere açık olacağız bu yüzden de oldukça verimli ve zengin bir dönem bizi bekliyor olacak. Uzun süre sonra hayatımıza giren saf Ay enerjisini en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.