Venüs – Plüton Üçgeni

Bu hafta Başak burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki Plüton arasında 16 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Venüs – Plüton üçgeni hayatımızda neleri değiştirecek?

Venüs ile Plüton arasında oluşacak üçgen açının yüksek hayat standartlarını, kaliteyi ve başarıyı simgelediğini söylemek olası. Hayatımızı kısa süre ama güçlü şekilde etkileyecek olan Venüs ve Plüton enerjisi ilişkilerimizde, ekonomik koşullarımızda ve özgüvenimizde olumlu yönde ciddi bir yükselme sağlayacak.

Bu hafta içinde Venüs – Plüton üçgeninin etkisi ile detaylara daha fazla dikkat edecek ve en iyisini elde etmek isteyeceğiz. Hayat kalitemizin artması için daha çok çalışmaya da başlayacağımız bu günlerde kendimize olan inancımız tavan yapacak.

Venüs – Plüton üçgeni aynı zamanda Başak ve Oğlak burçlarında gerçekleşeceği için bu süreci mükemmeliyetçilik gerektiren iş görüşmeleri, zam isteme, girilecek sınavlar, gelecek ile ilgili planlar ve ilerlemek istediğiniz her türlü alanda en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Kendiniz için en iyi olanı seçmek konusunda en ufak bir tereddüt yaşayamayacak ve içgüdüsel olarak iyiye yöneleceksiniz.

Bu dönemde ayrıca özel hayatınızla ilgili istekleriniz de tavan yapabilir. İlişkisi olmayan burçların aşık olmak için uğraşmaları olası. Ancak aşkın kendi kendine olan doğal bir süreç olduğunu da unutmamanız gerekli. İlişkisi olan burçların ise bu günlerde ilişkilerinde, evliliklerinde çalkantılar olabilir. Bunları aşmak için biraz rahatlamanız ve karşınızdaki kişiyi fazla zorlamamanız gerekiyor.

Kısacası Venüs – Plüton üçgeninin etkin olacağı dönemin iş hayatı, eğitim hayatı ya da başarı gerektiren her türlü alanda çok olumlu etkisi olacağını söylemek mümkün. Ancak özel hayatımızda ya da aile hayatımızda bazı sorunlar çıkabilir, bu sorunların çıkmaması için iş hayatımızda gösterdiğimiz mükemmeliyetçilik ile detaycılığı insan ilişkilerinde göstermememiz gerekli.

Venüs – Plüton üçgeninin etkilerinden bir diğeri de sınırları kabul edemememiz ve sınırları aşmak için herkesin dikkatini çekmemiz olacak. Her türlü kurala, kanuna ya da sınırlamaya karşı duracak, en asi gençlik yıllarımıza döneceğiz. Kanunlar ya da resmi işlerle başınızın belaya girmemesi için kendinizi kontrol etmeniz gerekli.

Bu süreci başarı elde etmek istediğiniz konular için kullanın, özel ilişkilerinizde karşınızdakini sıkmayın ve biraz rahatlamaya çalışın. Zor olsa da bunu başarabilirseniz bu günlerin ardından büyük başarılar elde edebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere yıkıcı eleştiriler yapmamaya da özen göstermeli ve her zaman dürüst olmalısınız, unutmayın.