Koç Burcunda Dolunay

6 Ekim Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece Koç burcunda 12 derecelik açı ile gerçekleşecek olan Dolunay hayatımıza yeniden Koç enerjisini sokacak. Peki, Koç burcunda Dolunay bize neler getirecek?

Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sosyal ilişkilerimizi yoğun şekilde etkileyeceği gibi aynı zamanda beklediğimiz haberlerin de gelmesini sağlayacak. İş başvurusu yapanlar, sınav sonucu bekleyenler ya da herhangi bir konuda haber almak isteyenler için uzun bekleyişler sona erecek diyebiliriz. Koç burcunun yoğun enerjisi Dolunay enerjisi ile birlikte olup durağanlığı hayatımızdan kazıyıp atacak.

Koç burcu Dolunay döneminde bir yandan kendimizi sorgulayacak bir yandan da etrafımızdaki herkesle uyumlu olmaya çalışacağız. Bu yönden bir iç çatışma yaşayacağımızı ifade etmek mümkün. Yalan söyleyenlerin foyası meydana çıkacak. Gizemli hiçbir şey kalmayacak. Koç Dolunay dönemini açıklık ve şeffaflık dönemi olarak da tanımlayabiliriz.

Bu dönemde yanlış anlaşılmalar da çözülecek ve sosyal ilişkilerde hepimiz daha net bir tavır takınacağız. Koç enerjisi iletişim konusunda anlaşmazlıkları giderdiği için aşk, iş ve aile ilişkilerinde olumlu ya da olumsuz sonuca ulaşacağız diyebiliriz. Bazı sahte arkadaşlarımızı artık hayatımızdan çıkartmak isteyebiliriz. Aile ilişkilerinde de ebeveynlerimize karşı sakladığımız konuları açıklamak isteyeceğiz. İş ilişkilerinde de yalanlar ortaya çıktığı için bir takım sorunlar oluşabilir ama içimizin rahatlatacağı da kesin.

Koç Dolunay’ının etkilerinden bir diğeri de istediğimiz sonuçları almak için hedefe kilitlenmek olacak. Artık yanlış yollara sapmayı, yolda oyalanmayı ya da bazı nedenlerle istemediğimiz şeyleri bırakacak sadece ne istiyorsak onu elde etmek için yeni bir sayfa açacağız. Bu yüzden Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bir yandan sonları bir yandan da başlangıçları getirecek diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde etkisi devam edecek olan Dolunay enerjisi kabul edilebilir davranmak yerine asi olmaya çağıracak. Canımızın istediği gibi tavırlar alırken bir yandan da acı gerçekleri kendi içimizde kabullenmeye hazırlanacağız. Aslında tüm bu yönlerden Koç Dolunay’ı her burç için bir tür dönüşüm süreci haline gelecek. Artık hayatımızdaki yalanları ve sahtelikleri ayıklayıp gerçeklere yönelik hareket etmeye başlıyoruz.

Dönüşüm süreci olarak başlayıp bizi olgunlaştıracak Koç Dolunay’ında gerçekleri kabullenmeye çalışmalısınız. Etrafınızdaki kişilere dürüst olmaya çalışmanın yanı sıra kendinize karşı da dürüst olmaya başladığınız anda bu dönüşüm süreci başlayacak.

Bizi bir yerden alıp bambaşka bir yere taşıyacak olan Dolunay enerjisi istediğimiz sonuçları almamıza da yardımcı olacak. Sahte olursanız istemediğiniz şeffaf olmayı başarırsanız istediğiniz sonuçları almaya başlayacağınız bu dönüşüm sürecini hem sosyal ilişkileriniz hem de iş hayatınız için kullanabilir ve hayatınızda beyaz bir sayfa açabilirsiniz.