Venüs Plüton Zıtlaşması

Bu hafta sonunda Yengeç burcundaki Venüs ile Oğlak burcundaki Plüton arasında bir zıtlaşma yaşanacak. Peki, Venüs – Plüton zıtlaşması burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle sağlık, beslenme ve spor konuları hayatınızda ön plana çıkıyor. Küçük sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalı, fazla yemek yememeli ve sporunuzu aksatmamalısınız.

 

Boğa: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle hayatınızda aşk, sevgi, şefkat, evlilik ve ilişkiler gibi konular ön plana çıkıyor. İlişkiniz yoksa kısa süre sonra aşık olabilir, ilişkiniz varsa partnerinizle çok daha iyi anlaşabilirsiniz.

 

İkizler: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle güvenlik konusu sizin için hassasiyet kazanacak. Artık kendinizi tamamen güvende hissetmek isteyecek ve buna göre davranacaksınız. Bu konuda dikkatli olun.

 

Yengeç: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşmada burcunuzun enerjisi baskın olacağı için kendinizi normalden çok daha hassas ve alıngan hissedebilirsiniz. Ayrıca hedefleriniz ve hayallerinizi çok daha hırslı bir şekilde ele alacaksınız.

 

Aslan: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle  daha endişeli ve baskı altında hissedebilirsiniz. Bunu aşmanız çok önemli yoksa olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz rahatlamaya çalışmanız gerekiyor.

 

Başak: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle  geçmişten gelen korkularınız ortaya çıkacak. Ancak bu konuda endişe etmenize gerek yok çünkü bu zıtlaşma korkularınızı yenmenizi ve çok daha cesur olmanızı sağlayacak.

 

Terazi: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle  hayatınızda bir türlü sonlandıramadığınız, sonuca ulaşamadığınız ve belirsiz kalan konular artık ortadan kalkıyor. Hayatınızda her şey netlik kazanıyor.

 

Akrep: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle  kendinizi kararsızlıklar ve içsel çatışmalar için bulabilirsiniz. Bunları aşmak için büyüklerinizden, sevdiklerinizden ve güvendiğiniz kişilerden yardım almalısınız.

 

Yay: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle hissettiğiniz tüm olumsuz enerjileri dışarı yansıtmaya meyilli olacaksınız. Bu da rahatlamanızı sağlayacak ancak sevdiklerinizi kırarsanız sonradan üzülme ihtimaliniz yüksek.

 

Oğlak: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşmada burcunuzun enerjisi baskın olacağı için tüm duygu ve düşüncelerinizin bir anda çok daha yoğun hissedileceğini söylemek mümkün. Bunu olumlu değerlendirmek için kontrollü olun.

 

Kova: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle rahatlama ihtiyacınız bir anda artacak. Kendinizi çok daha iyi hissetmek isteyeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken sevdiklerinizle zaman geçirmek ve hayal kurmak olacak.

 

Balık: Venüs ile Plüton arasındaki zıtlaşma nedeniyle hedeflerinize ulaşma konusunda daha hırslı olacaksınız. Daha sık hayal kuracak ve daha çok çalışacaksınız. Sabırlı olursanız kısa süre sonra tüm istedikleriniz gerçek olacak.