Venüs Uranüs Karşılaşması

Bu hafta Venüs ile Uranüs arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Venüs – Uranüs karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Venüs ile Uranüs arasında yaşanacak olan karşılaşmanın Koç burcunda gerçekleştiğini söylemekte yarar var. Çünkü hem Venüs hem de Uranüs gezegeni Koç burcunda. Bu nedenle de hayatımızdaki Koç enerjisi biraz daha yoğunlaşacak.

Venüs – Uranüs karşılaşması genel anlamda risk içeren, büyük etkiler yaratan ve sansasyonel konuları gündem maddesi yapacak diyebiliriz. Bunun dışında ise bu gezegensel karşılaşmanın ikili ilişkiler, para ve özgüven gibi konularda etkili olacağını söylemek mümkün.

Bu süreçte hayatınızda aniden hızlanma olabilir. Hayatınızın hiç olmadığı kadar yoğunlaştığını hissederken bir yandan da bağımsızlığınızı kazanmak, kendi ayaklarınız üzerinde durmak için çok daha fazla çabalamaya başlayacaksınız. Koç enerjisinin güçlü desteği ile zincirlerinizi kıracaksınız, diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde partneri olmayanların yıldırım aşkına tutulması, partneri olanların ise ilişkilerinin güçlenmesi mümkün. Ayrıca alışverişe çıkıp sizi mutlu edecek şeyler almanız da olası. Koç enerjisi istediklerinizi elde etmeniz için sizi desteklemekle kalmayacak aslında bir anlamda da sırtınızdan ittirecek.

Venüs – Uranüs karşılaşmasının sağlayacağı gücü ve özgüven artışını iyi değerlendirmenizde yarar var. Hedefleriniz, gelecek planlarınız ve alacağınız hayati kararlar konusunda çok şanslı olacaksınız. Bu karşılaşmanın belki de en büyük iki olumsuz yönü sizi sabırsız yapması ve takıntılara sevk etmesi olabilir.

Venüs – Uranüs karşılaşmasının olumsuz yönlerinden etkilenmemek için biraz daha sakin olun, acele edip de yanlış kararlar almayın. Ayrıca bir isteğiniz yerine gelmiyorsa bu konuda hırs yapıp bunu takıntı haline de getirmemelisiniz. Bu sizi aşağı çeker. Eğer bu konularda dikkatli olursanız bu süreçte sırtınız yere gelmeyecek.

Bu dönemde sizi şaşırtacak olayların olmasına hazır olun. Bazı konularda sonuçları elde etmeniz sandığınızdan zor olabilir ama elde ettiğiniz sonuçları gördüğünüzde her şeye değdiğini de anlayacaksınız. Koç enerjisi hem atik hem zeki hem de çok kurnazdır. Bunların birleşimi sizi kariyer ile eğitim konularında da öne çıkartacak.

Bu gezegensel karşılaşma tüm koşturmacanın arasında hayatınızı gözden geçirmenize de neden olabilir. Maddi konularda her ne kadar ciddi kazançlar sağlayacak olsanız da sizi asıl tatmin edecek olan manevi kazançlardır. Bu yüzden sosyal ilişkiler, ailevi konular ve arkadaşlık ilişkileriniz konusunda duygularınıza kapılıp da ani tepkiler vermeyin.

Koç enerjisinin baskın şekilde hissedileceği Venüs – Uranüs karşılaşması sırasında hiç fark etmediğiniz yönlerinizi keşfedecek. Mutlaka kendinizle gurur duyacağınız deneyimler yaşayacaksınız. Bu mutlu ve heyecanlı günlerin tadını çıkartmaya çalışın.