Venüs Yeniden Koç Burcuna Geçiyor

Venüs’ün Koç burcuna geçişi ile öncelikle hayatımızda zorlu bir yola gireceğimizi söylemek mümkün. Bu dönemde ne yazık ki ne kadar dikkatli olursak olalım zorlu ve engebeli bir yoldan geçmemiz ve bunun etkilerini yaşamamız gerekecek. Ancak bu zorlu yolunda sonunda çok daha bilge ve farkındalık sahibi olacağımızı da söylemekte yarar var.

 

Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte gerçekten istediğimiz hedefler sürekli zihnimizde belirmeye başlayacak. Bu hedeflere ulaşma isteğimiz sabırsızlıkla da birleştiğinde biraz can sıkıcı hale gelecek. Hırs duygusunun yanı sıra kaybetme korkusu, güvensizlik ve kıskançlık gibi duyguların da ön plana çıkacağını söylemek mümkün.

 

Venüs’ün Koç burcuna geçmesinin diğer etkilerinden biri de belli konularda ikinci aşamaya geçeceğimiz anlamına geliyor. Bu ikinci aşama arzularımıza giden yolun ikinci aşaması olarak yorumlanabilir ve olumlu yönü istediğimiz şeyi almaya biraz daha yaklaştığımız olarak yorumlanabilir. Ancak bu dönemde çok daha fazla mücadele edilmesi gerektiğini de unutmayın.

 

Bu dönemde Koç’un etkisi ile geçmişte yaşanan sorunları ve kötü anıları da sık sık hatırlamamız mümkün. Bu tür durumlarda olabildiğince sakin olmalı ve geçmişin geçmişte kaldığınız kendinize hatırlatmalısınız. Aksi takdirde dikkatinizin dağılması ve yapmanız gereken işlerden istediğiniz verimi alamamanız mümkün.

 

Her ne kadar Venüs’ün Koç burcuna geçmesi ile birlikte hayatınıza olumsuz enerjiler, duygular ve anılar üşüşse de bu dönemde artık çok daha güçlü olduğunuzu unutmayın. İlk aşamayı başarıyla tamamladınız ve belki de bu zorlu dönemi atlattığınızda en çok istediğiniz şeyler gerçek olacak. Ayrıca bu dönemin sonunda yeni bir sayfa da açabilir ve tertemiz, daha güçlü bir hayata başlayabilirsiniz. Oyunun kuralları belli ve oyunu kurallarına göre oynamak da sizin elinizde. Vazgeçmeyin ve mücadele etmeye devam edin.

 

Venüs’ün Koç burcuna geçişi daha önce de belirttiğimiz gibi zorlukları, dikenli bir yolu ve mücadelenin sonunda elde edilecek şeyleri simgeliyor. Bu zorlu aşmak için yapmanız gereken en önemli şey agresif olmamanız ve azimle ne olursa olsun yola devam etmeniz. Kendinize inanırsanız aşamayacağınız engel yoktur, unutmayın.