Ceres İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Mayıs Ayının ilk haftasında iletişim ve entelektüelliği simgeleyen Ceres asteroidi İkizler burcuna geçiş yapacak ve İkizler burcunun özellikleri hayatımızı etkilemeye başlayacak.

İletişim ve entelektüelliği simgeleyen Ceres asteroidinin İkizler burcuna geçmesi ile birlikte yeni fikirler ve sorular zihnimizde belirecek diyebiliriz. Ayrıca yaratıcılık enerjimizin büyük oranda artacağı bu dönem özellikle yazarlar, araştırmacılar, öğrenciler, öğretmenler ve sesini kitlelere duyurmak isteyen, üretim yapan herkes için çok şanslı olacak.

Ceres asteroidinin İkizler burcuna geçtiği dönemde duygularımızı sosyal ilişkilerimizde göstermekte zorlanabiliriz. Bu hafta duygularımızı bastırarak öğrenme, öğretme ya da işimize aktaracağımızı söylemek mümkün. Bu yüzden sosyal ilişkilerde dikkatli olmakta yarar var. Etrafımızdaki kişilerden neden soğuk davranıyorsun sorusunu sık sık duyabiliriz. Bu tür durumlarda bunun gezegensel enerjilerden kaynaklandığını unutmayın ve etrafınızdaki kişileri kırmamaya çalışın.

Bu dönem oldukça aktif bir ilerleme dönemi olarak da tanımlanabilir. Sık sık iş arkadaşlarımızla fikir alışverişi yapacak, yeni fikirler üretecek ve kendimizi araştırma yapmaktan alıkoyamayacağız. Mesleki olarak verimli geçecek bu haftanın sonunda çok daha fazla kişinin işkolik olacağından ya da hayatı işi ile özdeşleştireceğinden emin olabilirsiniz.

Ceres’in ikizler burcuna geçmesi ile birlikte her alanda çok daha başarılı olacağımız bir zaman dilimine giriyoruz unutmayın. Bu dönemde İkizler burcunun en önemli özelliklerinden biri olan detaycılık ve beceriklilik hepimizi etkisi altına alacak. Sadece A planımız değil B ve C planımızı aynı anda hayata geçirecek ve hepsinde başarılı olup etrafımızdakileri de şaşırtacağız. Bu verimli dönemi iyi değerlendirmeli tüm işlerinizi halletmelisiniz.

İkizler burcundaki Ceres olumlu anlamda farklı deneyimler yaşamamızı sağlayacağı için bu hafta önümüze farklı seçenekler çıkması da mümkün. Ancak bu seçeneklerden sadece bazılarının başarıya gittiğini unutmamalısınız. Çünkü bazı seçenekler sizi kaçınılmaz kaybetme döngüsüne sokabilir. Doğru yolu seçmek için içgüdülerinize güvenin.

Ayrıca Ceres size kaybettiğiniz insanları da hatırlatabilir. Bu bir arkadaş, aile bireyi ya da tanıdık olabilir ama kaybettiğiniz kişilere takılı kalmamalı, hayatınızdaki insanların değerini bilmelisiniz. Bu dönemde etkin olan İkizler burcu asla umutsuz olmanıza izin vermeyecek. Her zaman size destek olacak ve yola devam etmenizi sağlayacak. Ceres ve İkizler burcunun bu olumlu enerjisinden faydalanın ve bu haftanın keyfini çıkartın.