VENÜSÜMÜZ NEREDEYSE İLİŞKİ KURMA BİÇİMİMİZ ONA GÖRE ŞEKİLLENİR..

VENÜS .. Aşk ve sevgi söz konusuysa, venüsümüzün bulunduğu burca bakarız. Kendimize ve başkalarına olan sevgimiz bulunduğu burcun özellikleriyle kendini gösterir.
KOÇ : İlişkide Açık net bodoslama gider,istek ve taleplerimize göre hareket eder, aşkı sevgiyi kolay tüketebiliriz. Yaşa geç modu en çok venüs koçlarda vardır..
BOĞA: Ağır temkinli gider, tensel fiziksel yakınlık isteriz. İlişkiyi sağlamlaştırmak için ciddi emek ve mücadele gösteririz, tabi bu kadar emek verince de sahiplenmek isteriz. Söz konusu aşksa eğer şarap tadında yaşamak isteriz, venüs boğada kendi evinde olduğu için keyfine düşkün bir yapı sergilettirir. Ben venüsü boğada olanları hemen anlarım, yükselen yöneticim boğada ve yönetici kişisel evimde, buna biz astrologlar karşılıklı ağırlama deriz.
İKİZLER : Venüsü ikizlerde olan öncelikle çok konuşur, ilişkide fikir alışverişi ön plandadır. Havailik maymun iştahlılık söz konusudur. Burada venüsün değer duygusu gelip geçicidir.Birde partnerinin ondan çok bilmesi gerekir o zaman sevebilir.
YENGEÇ : Öncelikle şunu belirtmek istiyorum venüsü yengeçte olanlara, sevdiğiniz kişinin annesi olmayın, aşırı anaçtırlar, besle büyüt yapış algısından kurtulmaları gerekiyor. Kişi ilişkilerinde koruyucu kollayıcı ve besleyici hareket eder. Ev yuva aile önem verirler, hatta evleriyle aralarında duygusal bağları vardır.
ASLAN: İlişki kurma biçimi sıcak ve candandır. Yaşam sevinci yüksektir venüs aslanların ve cömertçe sevgilerini verebilirler. Tabi bu ideal olan. Farkındalıkla ilintili. Genel olarak sevgi ve ilgiyi dışarıdan beklerler, pohpohlanmak hoşlarına gider. Birisi ona aşıksa eğer kendini çok değerli hisseder ve tüm ateşini ona koşulsuzca verir.
BAŞAK : Kişinin kendi değeri iyi verimli ve yararlı olmasına bağlıdır. Sevgi ve aşkta çok hesapçı olabilir.Venüsü başakta olan bir bayana gül alsanız gülü yapraklarını yolarak sever aşk ve ilişkide seçicilik evlilikte gönülsüzlük getirir.
TERAZİ : İlişki kurma biçimi paylaşmaya ve uyum sağlamaya yöneliktir. Venüsü terazide olanlar çok sosyal olur, evliliğe de yatkın ve çok verici. Tavsiyem kendileriyle olan ilişkilerini dengelemeleri yönünde olacak, yoksa hep elmamın yarısı nerede modunda arayışta olabilirler. Ben değerliyim, onların mantraları’dır.
AKREP : Kişinin ilişki kurma biçimi, yoğun tutkulu ve sahiplenicidir. Dedektif gibi çalışırlar. Akrep sabit bir burçtur venüs burada deneyimin sonuna kadar gider ve ha hep ya hiç ben senin için ölürüm dedirtir. Kıskançlık-haset-aşırı sahiplenicilik duygularını dönüştürmeleri zaman alır. Farkındalığı gelişmiş bir akrep venüs önce ruhuma dokunmalısın diyebilir. Genel olarak aşk ve ilişkileri çok fırtınalı olur.
YAY : İlişki kurmaya açık iyimser ve neşelidirler. Dürtüsel hareket ederler,coşkulu hevesli ve deneyimi ön planda tutarlar. Genelde karşısındakini(sevgili-partner)eğitim seviyesine veya ait olduğu sınıfa göre ölçüp değerlendirirler. Davul denk olayı en çok venüs yaylarda vardır.
OĞLAK: Oğlak inşa etmekle ilintili olduğundan aşk ve sevgi konularında da adım adım ilerlemeyi emek sarfetmeyi sever. Kendisine hedefler koyar sevgide de. Seni ben yarattım sözünü en çok venüs oğlaktan duyabilirsiniz. Ciddiyet disiplin güvenilirlik arzuları yüksektir ilişkide dolayısıyla romantik duygularını kısıtlamaları söz konusudur.
KOVA : Düşünce alış verişi önemlidir kovada. Sahiplenici olmayan, herkesin bağımsızlığını, kendi yolunu izlemesine imkan veren ilişki tarzları vardır. Kişinin kendi değeri ne kadar sıra dışı olduğuna bağlıdır, farklı olduğunda değerli hisseder. Venüsü kovada olan birinden hoşlandıysanız ona önce arkadaşça yaklaşın derim.
BALIK : Genelde kendilerini kurtaracak sevgi ve aşka özlem duyarlar. Platonik aşklar balık venüslerden sorulur sevgi alma vermede koşulsuzluk ve sınırsızlık söz konusudur. İlişkinin gerçeklerini görmeme ve kendi özlemlerine göre ilişkiyi algılamaları çoğunlukla hayal kırıklıkları yaratabilir. Genelde aşkta sıcak ve duygusaldırlar.

Yasemin Kaplan