Vesta Asteroidi Yengeç Burcunda Geri Harekete Başlıyor

Bu hafta Vesta asteroidi Yengeç burcunda geri harekete başlıyor. Her ne kadar Vesta asteroidinin hareketleri çok fazla yorumlanmasa da son zamanlarda Vesta asteroidinin astrolojik etkilerinin ne kadar güçlü olduğu anlaşıldı. Ve bunun ardından Vesta asteroidinin gezegensel hareketleri izlenmeye ve analiz edilmeye başlandı. İşte bu dönemde bizi güçlü Vesta asteroidinin Aslan burcundan Yengeç burcuna geçmesi ve geri hareketine başlaması ile hayatımızı nasıl etkisi altına aldığına tanık olacağız.

 

Vesta asteroidinin Yengeç burcunda geri harekete başlaması ile birlikte ilk önce devrimsel nitelikte değişiklikler ile sarsılacağımızı söylemek mümkün. Bu dönemde uzun süredir var olan bir geleneğin yıkılması mümkün. Beklenmedik olaylar ve ani gelişmeler bizi bekliyor da diyebiliriz. Bu dönemde sakin olmakta ve sonuçların nasıl gelişeceğini beklemekte yarar olacak.

 

Vesta asteroidinin geri hareketinin etkilerinden bir diğeri ise ilişkilerde olacak. Romantik ilişkiler ya da ikili ilişkilerde durumların değişmesi mümkün. Yani artık işler ciddileşiyor, romantik ilişkilerde evlilik beklentileri artabilir, bunun dışındaki ikili ilişkilerde ise bir dönüm noktasına gelinmesi olası. Bu dönemde bazı keskin kararlar almamız ve önümüze bakıp yola devam etmemiz ya da yol ayrımından sapmamız gerekecek. Vesta asteroidinin Yengeç burcunda geri harekete geçtiğini de göz önünde bulunduracak olursak tüm bu sürecin bizi duygusal anlamda biraz yıpratacağını tahmin edebiliriz.

 

Bu dönemde geçici bir süre de olsa kafa karışıklığı yaşamanız mümkün. Kafanızı toparlamakta zorlanıyorsanız bunun en büyük nedenlerinden birinin Vesta’nın geri hareketi olduğunu unutmamalı ve beli önlemler almalısınız.

Bu hafta mutlaka temel ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamaya ve iyi beslenmeye özen gösterin. Çünkü bu dönem hem zihinsel hem de fiziksel fazladan enerjiye, güce ihtiyacınız olacak. Bu dönemde yaşayacağınız kafa karışıklıklarının duygusal bulanıklıklara da neden olacağını söyleyebiliriz. Eşlerinizden ya da kız/erkek arkadaşlarınızdan şüphe etmeye başlayabilir, onların sevgisini sorgulayabilirsiniz. İçinizdeki fırtınadan kurtulmak için sevdiklerinizi yıpratmadığınızdan emin olmalı ve kendinizi kontrol etmek için çaba sarf etmelisiniz.

 

Vesta asteroidinin Yengeç burcunda gerilemeye başlaması ile sorgulayacağınız en önemli konu ise güven olacak. Bu hafta kendiniz ve sevdiklerinizin güvende olup olmadığını sorgulayacak, sonrasında ise karşınızdaki ve yanınızdaki kişilere güvenip güvenemeyeceğinizi ölçeceksiniz. Bu dönemde daha dikkatli olmanızda ve birine güvenmeden önce iki kez düşünmenizde yarar var.