Vesta – Kuzey Düğüm Karşılaşması

Bu hafta sonunda Aslan burcundaki Vesta asteroidi ile Kuzey Düğüm arasında 24 derecelik bir karşılaşma gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Vesta – Kuzey Düğüm karşılaşması hayatımızı nasıl etkileyecek?

Aslan burcundaki Vesta asteroidi ile Kuzey Düğüm arasında oluşan karşılaşmanın nadir karşılaşmalardan biri olduğunu söylemekte yarar var. Yaratıcılık, odaklanmak istediklerimiz ve içsel sırlarımızı temsil eden Vesta asteroidi özgüven ve gelecek planlarını temsil eden Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde bunun oldukça yoğun bir karşılaşma olacağını söyleyebiliriz.

Bu dönemde Vesta’nın etkisi ile geleceğe olan bakış açımız değişebilir. Ayrıca hayat tarzımızda da bazı değişikliklerin oluşması ile birlikte gelecek planlarımızda küçük değişiklikler yapmamız da olası. Bu noktada Kuzey Düğüm bize değişim için gerekli olan özgüveni verecek. Bu da bu süreçte değişime hazır olacağımız ve istediklerimizi başarmak için içimizde her zaman var olan o potansiyel gücü açığa çıkartabileceğimiz anlamına geliyor.

Vesta Kuzey Düğüm karşılaşmasının etkili olacağı önümüzdeki günlerde yolunda gitmeyen işlerinizin rayına oturacağını söyleyebiliriz. Özellikle sanatsal konularda, uzun vadeli hedeflerinizde ve iş performansınızda büyük bir gelişme göstereceksiniz. Bunu iyi değerlendirmenizde yarar var. Duygularınızın yoğunlaşması ile birlikte yaratıcı işlere olan yatkınlığınız da bu dönemde artacak.

Önümüzdeki süreçte gelecek hedefleriniz ve hayatınızda mutlaka yapmak istediğiniz şeyler konusunda kafanızdaki soru işaretlerinin cevabını bulacaksınız. Planlarınız netleşecek ve artık sizin için neyin uygun olup neyin uygun olmadığını anlayacaksınız. Vesta ile Kuzey Düğüm arasında oluşan karşılaşmanın bu anlamda daha çok gelecekle ilgili olumlu gelişmeleri ve netleşen düşünceleri, durumları temsil ettiğini söylemekte yarar var.

Bu dönemde eğer enerjinizi kendinizle gurur duyacağınız ya da en çok istediğiniz şeylere odaklayacak olursanız Vesta Kuzey Düğüm karşılaşmasının gezegensel enerjisi sayesinde çok başarılı olacağınızı söyleyebiliriz. Yaptığınız hiçbir şey, attığınız hiçbir adım karşılıksız kalmayacak. Emeklerinizin karşılığını misliyle alacaksınız. Ayrıca bu dönemde Vesta asteroidi sizi motive edecek ve yaptığınız işe sevginizi de katmanızı sağlayacak. Kuzey Düğüm ise aklınızdaki soru işaretlerini gidererek attığınız her adımın daha kolay hale gelmesine yardımcı olacak.

Bu hafta belli bir yöne yönelmenizde yarar var. Gerçekten kendinizi adamak istediğiniz alanı seçmeli ve o alanda kendinizi geliştirmek için çalışmaya başlamalısınız. Seçeceğiniz alanda yaptığınız çalışmalardan gerçekten mutlu olup olmayacağınızı düşünün ve her ne olursa olsun sizi mutlu edecek kararlar alın. Sizi mutlu edecek kararlar aldığınız sürece Vesta Kuzey Düğüm karşılaşması sayesinde sırtınız yere gelmeyecek, merak etmeyin.