Merkür Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı yoğun bir şekilde etkisi altına almaya başlayacak. Peki Aslan burcuna geçen Merkür hayatımızda neleri değiştirecek?

Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte öncelikle iletişim ve bilgi kanallarımızın etkileneceğini söylemekte yarar var. Bu süreçte iletişim kanallarımız açılacak, iletişimimiz güçlenecek ve aldığımız bilgiler çok daha açık, net bir hale gelecek. Konuşma yeteneğimizin gelişmesi ile karşımızdaki kişiyi etkilememiz kolaylaşacak ve Aslan burcunun etkisi ile hepimiz kendimizi çok daha cesur hissedeceğiz.

Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ile birlikte kendi düşüncelerimiz ve bildiklerimiz konusunda çok daha inatçı hale geleceğimizi de söylemek mümkün. Kimsenin doğrusunu kabul etmeyecek, kendi istediklerimiz ya da doğru bildiklerimiz konusunda burnumuzun dikine gitmeye başlayacağız. Aslan burcu bu hafta hepimizin “en iyisi benim” diye düşünmemize neden olurken kendimizi diğer insanlardan üstün görmemiz ve kalplerini kırmamız mümkün. Bu konuda dikkatli olmamızda yarar var.

Bu dönemde kendi işlerimiz, üretimlerimiz, geleneklerimiz ve inançlarımız konusunda da daha katı olacağımız için bu kişiler sevdiklerimiz bile olsa etrafımızdaki kişilerin eleştirel söylemlerini duymayacak, duymak istemeyeceğiz. Kendimizi övme konusunda ileri gidecek ve hatalarımızı bile doğruymuş gibi göstermeye çalışacağız. Fedakarlıklar konusunda da iyi olmayacağımızı ve kendi hayatımızdan bir şeyler feda etmek istemeyeceğimizi söylemek mümkün.

Önümüzdeki günlerde Aslan’ın etkisi ile egomuz tavan yapacak, çok daha cesur olacak ve insanları etkilemekten hoşlanmaya başlayacağız. Bu noktada eğer dengeyi tutturmayı başarırsak aşk hayatımızın, iş hayatımızın ve sosyal hayatımızın bir anda hiç beklemediğiniz şekilde ilerleyebileceğini söyleyebiliriz. Ancak dengeyi bozar aşırıya kaçarsak bu durum ters tepebilir. Antipatik olmamaya özen göstermemizde yarar olacaktır.

Merkür’ün Aslan burcuna geçmesi ile hepimiz Aslan burcunun genel özelliklerini göstermeye başlıyoruz. Bu yüzden Aslan burcunun olumlu yanları sayesinde yaratıcı işlerde, müzik ya da tiyatro gibi performans gerektiren işlerde, sunumlarda ya da ilham verici konuşmalar yapmada çok iyi olacağız. Ancak Aslan’ın fazla cesaret, üstünlük, diğer insanlara tepeden bakma ve öfke patlamaları gibi olumsuz yanlarına dikkat etmemiz gerekli.

Bu dönemde düşüncelerinizi açıkça dile getirebilir, yaptığınız başarılı işlerle ailenizi gururlandırabilirsiniz. Bu geçiş hayatınızın renklenmesini sağlayacak. Sık sık kutlamalara sahne olacak bu eğlenceli dönemde aynı zamanda geçmişteki sorunları aşabilir, kendinize olan güveniniz artacağı için çekindiğiniz konularda başarılı olabilir ve duygusal sorunlarınızı çözebilirsiniz. Aslan burcunun olumlu yanlarını kullanıp olumsuz yanlarına dikkat etmeyi unutmazsanız hızlı ve güzel bir dönem sizi bekliyor olacak.