Yay Burcunda Yeni Ay

Bu hafta Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Peki, Yay burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?

Kısa süre önce Yay Döneminde giriş yaptığımızı ifade etmiştik. Şimdi de Yay burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızdaki Yay enerjisi artacak. Yay burcunda Yeni Ay tam olarak 26 Kasım saat 18.05’te başlıyor diye ifade edebiliriz. Bu Yeni Ay başladığı andan itibaren hepimiz oldukça olumlu bir sürece geçiş yapacağız.

Yeni Ay dönemi tüm burçlar için iyileştirici olacak ve hepimiz derin bir nefes alacağız. Peki Yay burcunda Yeni Ay burçlara tek tek neler getirecek?

Koçlar bu dönemde kaçındıkları her türlü sorunun aslında kolayca çözülebildiğini anlayacak ve kendilerine olan güvenleri artacak. Boğalar hayatlarını iyileştirmek için canlarını sıkan pek çok konuya bir son verecek ve olumsuzluklardan arınacak. İkizler büyük atılımlar yapmaya hazırlanacak ve kısa süre içinde büyük başarılar elde ederek ailelerini gururlandıracaklar.

Yengeçler biraz daha isyankar ve öfkeli hissedebilirler. Karar almadan önce iki kere düşünmelerinde ve sakin olmalarında fayda var. Aslanlar gergin ve huzursuz olabilirler ama bunun geçici olduğunu düşünmeli ve sorunlara çözüm üretmeliler. Başaklar kendilerini önemseyen kişilere yaklaşacak ve hayatlarında fırsatları değerlendirmeye çalışacaklar.

Teraziler hayatlarında ortaya çıkan karmaşık durumları çözmek için akıllarını kullanacak ve istediklerini elde edecekler. Akrepler sınırlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirler. Bu süreçte yıpranmamak için uğraşmalı ve paralarını fazla harcamamalılar. Yaylar alışık olmadıkları ölçüde rahat hissedecekler. Sorunları çözülecek ve dinlenmeye başlayacaklar.

Oğlaklar sorumlulukları ile ilgilenecek ve kontrol altına alamadıkları konularda geri adım atarak hayatlarını kolaylaştıracaklar. Kovalar iç seslerini duymaya ve kendi kararlarını tamamen iç güdülerine göre almaya başlayacaklar. Balıklar için bu dönem büyük bir rahatlama fırsatı sunuyor. Kariyerleri ile ilgili de olumlu haberler alacaklar.

Tüm burçlar için genel anlamda olumlu haberler getirecek Yeni Ay döneminde sadece içsel gerginlikler konusunda sıkıntılar oluşabilir. Bunları da kolayca üstümüzden atmak için yoga ya da meditasyon yapabiliriz. Sık sık yürüyüşe çıkmak ve doğa ile iç içe olmak, kendimizi işlerimize vermek huzursuzluklarımıza da iyi gelecektir.

Yeni Ay dönemini tüm burçlar yeni şeylere başlamak ve hayatlarını yenilemek için kullanmayı tercih edebilirler…