Yay Döneminin Başlangıcı

22 Kasım Perşembe günü itibariyle Güneş Yay burcuna geçiş yaparak Yay dönemini başlatıyor. Peki Yay dönemi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Yay döneminin başlaması ile birlikte çevrenizde aceleci olanlar, sizi zorlayanlar veya olaylara çok farklı açılardan bakanlar olabilir. Ancak şimdi rahat davrandığınız bir dönem ve anlayışlı tavrınız ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Özellikle yabancılar ve farklı çevreler sizi destekleyecek. Çevrenin saygı duyduğu kişilerin takdirini ve desteğini alabilirsiniz.

 

Boğa: Yay döneminin başlaması ile birlikte sabırlı ve kararlı tutumunuz ile karşınıza çıkan fırsatları değerlendireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve isteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Yapmak istedikleriniz için harekete geçmeye başlayacaksınız.

 

İkizler: Yay döneminin başlaması ile birlikte cazibeniz ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilir, isteklerinizi rahat bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Korkularınızdan uzaklaşacaksınız ve olumlu davranacaksınız. Sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. Dışarı çıkmak ve farklı konular ile ilgilenmek keyfinizi yerine getirecek. Şansınız açık.

 

Yengeç: Yay döneminin başlaması ile birlikte yeni dostluklar, farklı ortamlar ve ilginç konular ile ilgilenen kişilere ilgi duyacaksınız. Sürpriz aşklar yaşamanız mümkün. İlişkisi olanların ise ilişkileri farklı boyutlara gidecek. Duygularınızın dalgalandığı bir dönem. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik istekleriniz değişiyor. Artık siz de değişmek istiyorsunuz.

 

Aslan: Yay döneminin başlaması ile birlikte karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandıracak ve en gizli istekleriniz ortaya çıkacak. Bu arada duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor. Olaylara çok farklı açılardan bakabilirsiniz ve şimdiye kadar ilginizi çekmeyen kişilere ilgi duyabilirsiniz. Güçlü kişiler ve farklı bilgilere sahip olanlardan etkilenebilirsiniz.

 

Başak: Yay döneminin başlaması ile birlikte seyahatler, çevre gezileri ve farklı ortamlarda bulunmak sizi rahatlatacak. Alacağınız haberler ve karşılaştığınız olaylar duygularınızı yükseltecek. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve hatta buluşabilirsiniz. Eski günleri konuşarak keyifli vakit geçireceksiniz. Moraliniz yüksek.

 

Terazi: Yay döneminin başlaması ile birlikte babanız veya otoriteyi temsil eden kişiler ile ilgili bazı endişeleriniz olabilir. Ancak olaylara daha iyimser bir açıdan bakacaksınız. Hanım arkadaş ve dostlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. Kaygılardan uzaklaşıp güzel hayaller kurabilirsiniz ve sanatsal faaliyetler ile ilgilenebilirsiniz. Sıkıcı konulardan uzaklaşmayı başarabilirsiniz.

 

Akrep: Yay döneminin başlaması ile birlikte gizli fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz ve eski projelerinizden söz edebilirsiniz. Veya eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Geçmişi hatırlatan olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve üzerinizde baskı duygusu yaratan durumlar karşısında çocukluk günlerinizde yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz. Olumlu düşünmek için geç kalmadınız.

 

Yay: Yay döneminin başlaması ile birlikte korkulardan uzaklaşıp dikkatinizi isteklerinize odaklarsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz ve itiraz edebilirsiniz. Ancak içinizden itiraz etmek yükselse bile bunu ortaya koymayacaksınız ve stratejinizi değiştireceksiniz. Kendinizi yenilemek isteyeceksiniz.

 

Oğlak: Yay döneminin başlaması ile birlikte güzel yerlerde dolaşmak ve sevdikleriniz ile birlikte olmak duygularınızı yükseltecek. Bu arada yenilik yapmak isteyenler ve yaşantısında değişiklik yapmak isteyenler için fırsat zamanı. Ancak güç mücadelesi yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Sevdikleriniz sizi destekliyor. Ama duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin.

 

Kova: Yay döneminin başlaması ile birlikte size yardımcı olabilecek kişilerin beklediğiniz gibi davranmadığını düşünebilirsiniz ve öfkelenebilirsiniz. Daha yapıcı ve anlayışlı davranmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Moralinizi bozmayın ve olayları akışına bırakın. Sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içinde olabilirsiniz ve bu konuda çok daha dikkatli olmalısınız.

 

Balık: Yay döneminin başlaması ile birlikte endişelerden uzaklaşıp sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Şimdiye kadar aklınıza gelmeyen veya düşünmek istemediğiniz konular gündeme gelebilir ve baskı duygusu oluşabilir. Duygunuzun yükseldiği bir dönemdesiniz. Hedeflerinize odaklanın.