İkizler Burcunda Dolunay

23 Kasım gecesi İkizler burcunda 0 derecelik açıyla bir Dolunay gerçekleşti. Peki bu güçlü Dolunay bize neler getirecek?

Öncelikle İkizler burcunda Dolunay’ın genel anlamda değişkenliği temsil ettiğini unutmamalıyız. Bu durumda İkizler burcunda Dolunay eğitim, bilgi, haberleşme, kariyer, ticaret ve aile konularında ani değişikliklere işaret ediyor diyebiliriz. Bu günlerde hiç olmadığımız kadar yoğun olacak ve hayatımızın değiştiğini hissedeceğiz.

İkizler burcunda Dolunay pek çok farklı konuyu etkileyecek. Bu etkiler ve değişim zihnimizi de dönüştürecek. Kısa süre içinde yaşanılacak deneyimler tüm burçların daha iyimser, idealist ve özgüvenli olmasına yardımcı olacak. Daha dengeli ve sağduyulu olmamızı da sağlayacak bu İkizler Dolunay sürecinde zinde olmak için de çaba harcamamız gerekiyor.

İkizler burcunda Dolunay tüm burçların hayatını 10 Aralık’a kadar yoğun şekilde etkileyecek. Dedikodular ve yanlış anlaşılmalara açık bir dönemde olduğumuzdan bu konuda dikkatli olmamızda fayda var diyebiliriz. Eğer yakın arkadaşlarınızı veya sevdiklerinizi kaybetmek istemiyorsanız hiç kimsenin sözüyle hareket etmemelisiniz. Ayrıca bu günlerde kibir tüm burçların en büyük düşmanı olacak.

Önümüzdeki haftalarda İkizler burcunda Dolunay etkisini giderek arttırırken aile ilişkileri konusunda çıkacak anlaşmazlıklara da dikkat etmek gerekiyor. Özellikle de kuşak farkları ve çatışmaları nedeniyle ev ilişkilerinde sorunlar oluşabilir. Size negatif yorum yapan kişilerden tamamen soğumak yerine biraz daha ılımlı olmaya çalışmanız gerekli.

Bu dönemde Dolunay’ın ışıkları her şeyin ortaya çıkmasını sağlayacak. Eksik yönlerinizi fark edecek ve bu eksik yönleri gidermek için elinizden ne geliyorsa yapacaksınız. Panik halinde olmamanız ve sorunları tek tek çözüp yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Ayrıca tüm gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı bu dönemde insanların gerçek yüzlerini de göreceksiniz.

İkizler burcunda Dolunay sırasında yapılması gereken en önemli şey soğukkanlı olmak, mantıklı düşünmek ve her konuda dengeyi sağlamak olacak. Hayati kararlar almanız gerekse bile hem duygularınızı hem de aklınızı kullanarak davranmalısınız yoksa geleceğinizde sorunlar oluşabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmamanız da çok önemli.

Dolunay sürecinde daha çok alışveriş yapmak ve gezmek isteyebilirsiniz. Ama sorumluluklarınızı aksatmamanız da çok önemli. Toplumsal olayların etkisinde kalıp eğitim ve kariyer kararları alacaksanız bunu iki kere düşünün; ailenizden yardım almayı da ihmal etmeyin. İlişkisi olan burçların ilişkilerinde aşırıya kaçmaması ve ilişkisi olmayanların da ani ilişki kararı almaması gerekiyor.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek sizin elinizde. Ay ışıklarını kullanıp her şeyin ortaya çıkmasını sağlarsanız Dolunay size destek olacak. Ayrıca sezgilerinizin güçleneceğini de ifade etmekte yarar var. Konu ne olursa olsun kalbinizin sesini dinlemeyi unutmayın!