Yaz Gün Dönümü

21 Haziran Perşembe günü Güneş Yengeç burcuna geçiş yaptı ve en uzun günü yaşadık. Böylece de Yaz Gün Dönümü başlamış oldu. Peki, bu dönem burçları nasıl etkileyecek?

Yaz Gün Dönümü Güneş’in Yengeç burcuna geçişi ile birlikte başladığı için bu sürecin biraz tatlı sert geçeceğini söylemek mümkün. Tüm burçlar önümüzdeki günlerde kendilerini biraz daha yalnız hissedecek, içlerine dönmeyi tercih edecek.

Yaz Gün Dönümün genel konuları ev, aile, anne – çocuk, geçmişten gelen bağlar, beslenme, barınma ve duygular olacak. Bu konularla ilgili sorunlara, müjdelere ve yeni gelişmelere hazır olun. Aynı zamanda gün dönümlerinin hayat enerjisinin kutlandığı, yeni başlangıçların desteklendiği zaman dilimleri olduğunu da unutmamalısınız.

Bu yıl yaz gün dönümü hem Güneş’in Yengeç burcuna geçişi hem de Çiron asteroidinin Koç burcuna geçişi ile aynı güne denk geliyor. Bu da bu gün dönümüne daha fazla duygusallık etkiliyor. Duygusal olarak sizi rahatsız eden ve canınızı sıkan konular varsa bu süreçte bunlar ortaya çıkacak ve mecburen çözüme kavuşacak.

Güneş ışıklarının zirve noktasına ulaşması ile özellikle de geçmişte gölgede kalan konuların su yüzüne çıkacağını ifade etmek mümkün. Aileniz ile bağlarınız güçlü olsun olmasın ya da onlarla yaşamaya devam edin etmeyin bu süreç Temmuz ayının ortalarına kadar sizi ailevi konulara yönlendirecek. Daha önce hasır altı ettiğiniz konuları ertelemek mümkün olmayacak.

Bu dönemde sorunları görmezden gelmeyin. Çünkü hem Yaz Gün Dönümünün hem de bu gün dönümünü destekleyen gezegensel enerjilerin etkisiyle her türlü konuda bir savaşçı gibi davranabilirsiniz. Ne kadar içinize dönseniz de şüpheleriniz ve zayıflıklarınızı aşarsanız çok başarılı olacaksınız. Hatta başarı için çok çalışmanıza bile gerek yok aklınızı netleştirin yeter.

Yaz Gün Dönümü tüm burçlara duygularını yaşama olanağı da verecek. Müjdeli haber aldığınızda sevinebilir, üzüldüğünüzde ağlayabilirsiniz, duygularınızı bastırmaya çalışmanıza gerek yok. Bir çocuk gibi çok yoğun duygular hissedeceksiniz. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız zayıf yönleriniz sizi tuzağa çektiğinde cesur olmalısınız.

Güneş’in Yengeç burcuna geçiş yaptığı Yaz Gün Dönümünde öyle büyük somut sorunlar yaşamayacaksınız. Ancak sorunlar kendi zihninizden kaynaklanıyor. Kendinizi güvensiz ve nostaljik hissedecek, hüzünleneceksiniz. Kendinize bunlar yaşamak ve aşmak için biraz zaman vermelisiniz. Derin nefesler alın ve çok gerildiğinizden rahatlamaya çalışın. Ayrıca hayatınızda yolunda giden ufak bir şey bile varsa bunu kutlayın, şükredin, bu size çok iyi gelecektir.

Yaz Gün Dönümünün başlaması ile motivasyonunuzu istediğiniz şekilde yönlendirebilecek, Güneş Işıkları en tepedeki zirve noktasına ulaştığında her zaman hayalini kurduğunuz sonuçları alacaksınız. Gezegensel enerjilerin çok yoğun hissedileceği bu süreçte yenileneceksiniz, kendinizi buna hazırlayın…