Yengeç Döneminin Burçlara Etkileri

21 Haziran’da başlayan Yaz Gündönümü ile birlikte aynı zamanda Güneş de Yengeç burcuna geçiş yaptı ve Yengeç dönemi başladı. Peki, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

 

Koç: Yengeç döneminde kendinizi çok daha duygusal hissedecek sık sık manevi konularla ilgili düşüneceksiniz. Burcunuzun özelliklerinin baskılanarak içinize kapandığınızı fark edeceksiniz. Ancak bu sürecin ardından yeniden neşeli ve enerjik olacaksınız.

 

Boğa: Yengeç döneminde duygularınızın yoğunlaşması ile birlikte ani tepkiler verme ihtimaliniz artıyor. Ani tepkiler verip sevdiklerinizi kırmamak için biraz dikkatli olmanız gerekecek. Yoksa duygularınızı ifade etmek isterken yanlış adımlar atabilirsiniz.

 

İkizler: Yengeç döneminde sizin için maneviyat ön plana çıkacak ve bu da daha yoğun duygular hissetmenize neden olacak. Kendinizi gergin ve rahatsız hissettiğiniz zamanlarda rahatlamak için sevdiğiniz aktiviteleri yapmaya özen gösterin.

 

Yengeç: Yengeç dönemi en çok burcunuzu etkiliyor çünkü burcunuzun enerjisi zirve noktasına ulaşıyor. Normal hayatınızda nasıl bir karakteriniz varsa bu karakter özellikleriniz iki üç katı yoğunlaşacak diyebiliriz. Çok duygusal olacaksınız.

 

Aslan: Yengeç döneminde duygularınızı ifade ederken biraz daha agresif olabilirsiniz. Bu agresiflikten kaçınmanız çok önemli. Eğer agresif hissediyorsanız bunu üzerinizden atmak için daha fazla spor yapın ve enerjinizi olumlu şekilde atın.

 

Başak: Yengeç döneminde manevi hayatınızdaki detaylar ön plana çıkacak. Sosyal ilişkileriniz, genel anlamda hedefleriniz ve hayalleriniz, ailevi hayatınız ile ilgili konularla ilgileneceksiniz. Sorunlara çözüm önerileri getirmeye çalışacaksınız.

 

Terazi: Yengeç döneminde her konuda biraz daha detaycı olacak, herhangi bir konuda karar almak için çok daha fazla düşüneceksiniz. Belki bu size çok olumsuz bir durum gibi gelecek ama aslında bu sayede en doğru kararları almayı başaracaksınız.

 

Akrep: Yengeç döneminde hedefleriniz sizin için ön planda olacak. Hedeflerinize manevi anlamlar yükleyecek ve bunları hayat memat meselesi haline getireceksiniz. Bu konuda hırslarınızı biraz törpülemeniz ve rahatlamanız gerekebilir.

 

Yay: Yengeç döneminde yeni başlangıçlar, duygusal dalgalanmalar ve büyük sürprizler sizi bekliyor. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkinizde daha ciddi bir boyuta geçebilirsiniz. Hayatınız bu süreçte tamamen değişebilir.

 

Oğlak: Yengeç döneminde sosyalleşmek yerine birazcık daha fazla evde olmayı tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha az konuşabilir ve sevdiğiniz aktiviteleri yapabilirsiniz. Bu kısa süreli dinlenme size gerçekten size çok iyi gelecek.

 

Kova: Yengeç döneminde hayalleriniz konusunda daha istekli olacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirmek ve ilerlemek için hayata dört elle sarılacaksınız. Aynı zamanda mantığınızın geri planda kalması ile duygularınız öne çıkacak.

 

Balık: Yengeç döneminde oldukça yoğun günler sizi bekliyor. Yarım kalan işlerinizi tamamlayacak, beklediğiniz ödemeleri alacaksınız. Bunun dışında ise duygularınız çok yoğunlaşacağı için yaratıcı enerjiniz de artacak diyebiliriz.