Yılın Son Ay Tutulması Ve Etkileri – 2. Bölüm

2016 yılının son ay tutulması bu hafta yaşanacak. 16 Eylül akşamı Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tutulma öncesi ve sonrasında her birimizi ayrı ayrı etkileyecek. Bu hafta bizi neler bekliyor; olaylara karşı tepkilerimiz nasıl olacak, nelere dikkat etmeli, hangi konulara odaklanmalıyız gibi soru işaretleriniz varsa Fal Sepeti Ailesi olarak, sorularınıza yanıt buluyoruz. Ay tutulması ve burçlara etkileri ikinci bölümü ile sizinle…

Ay tutulmasının etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuza göre takip etmenizi öneririz.

Terazi Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması terazi burçlarının hayatını düzene sokmaya hazırlanıyor. Beslenme düzeninde değişiklik, iş hayatında disipline olma ve hatta uyku düzeni gibi pek çok konu gündeminize taşınıyor. Kendinizi yenilemek istediğiniz her konu için doğru dönemdesiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir evre sizi bekliyor. Ah bir yapabilsem vaktim yok ki söylemleriniz son buluyor. Eylül ayı adeta zaman yönetimi konusunda size ders verecek.

ay-tutulmasiAkrep Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile ilişki anlayışınızda değişimler söz konusu olacak. Sorunlu bir ilişki içerisindeyseniz, kendinizi kurtarma çabasına girebilir önemli bir adım atabilirsiniz. Bekar olan akrep burçları için ise yeni ve köklü bir ilişkinin tohumları atılabilir. Uzun zamandır kalp kırıklarınızı onarmaya çalışıyordunuz; bu dönem sizin için adeta duygusal iyileşmeyi ifade ediyor. Evli olan akrep burçları için ise çocuk haberi alınabilir ya da çocuklarla ilgili girişimlerde bulunulabilir.

Yay Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması yay burçlarının gizli duygusallığını açığa çıkarıyor. Yalnız kaldığınız her an gözyaşlarınız akabilir. Aile ile ilgili konular gündemini oluşturacak, aile içerisindeki kaosa dönüşmüş konuların çözümlenmesi için barışçıl yanını kullanabilirsin. Hayatındaki insanları kategorize edebilir; bir kısmı ile bağlarını koparma kararı alabilirsin. Keskin bir süreç seni bekliyor.

Oğlak Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi yoğun sorgulamalardan uzaklaştırıyor. Ani gezi planları, seyahat organizasyonları gündeme gelebilir. Başınız sıkıştığında kaçmayı tercih ettiğiniz, mücadeleden sıkıldığını bir süreç söz konusu olacak. Sivri diliniz ile çevrenizdeki kırma, incitme tehlikesini göz ardı etmemeli ve sakin olmaya gayret etmelisiniz.

Kova Burcu: Balık burcunda gerçekleşen Ay tutulması en çok kovaların işine yarıyor. Uzun zamandır beklenen kariyer fırsatı doğacak. Yeni iş tekliflerine zemin hazırlanabilir; terfi edilebilir. Bu dönem yüzünüzün güleceği gelişmelere gebe… Bir süredir maddi konularda sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz, ay tutulması ile beraber sorunlar çözüme kavuşacak.

Balık Burcu: Balık burcunda gerçekleşen ay tutulması balık burçlarının hayatında köklü değişimlere işaret ediyor. Sıkıntı veren işe ve aşka son vermek için önemli adımlar atabilirsiniz. Tamamen kendinize döndüğünüz, iyi hissetmek için tüm olumsuzluklardan kaçarak kurtulmak istediğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Mutlu haftalar, iyi bayramlar.