Yılın Son Ay Tutulması Ve Etkileri – 1. Bölüm

2016 yılının son ay tutulması bu hafta yaşanacak. 16 Eylül akşamı Balık burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, tutulma öncesi ve sonrasında her birimizi ayrı ayrı etkileyecek. Bu hafta bizi neler bekliyor; olaylara karşı tepkilerimiz nasıl olacak, nelere dikkat etmeli, hangi konulara odaklanmalıyız gibi soru işaretleriniz varsa Fal Sepeti Ailesi olarak, sorularınıza yanıt buluyoruz. Ay tutulması ve burçlara etkilerini her hafta olduğu gibi iki bölümde sizler ile paylaşacağız. Burçların öncüsü Koç üzerindeki etkiler ile yazı dizimize başlıyoruz.

Ay tutulmasının etkilerini burcunuz ve yükselen burcunuza göre takip etmenizi öneririz.

Koç Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi yorgunluklarınız ve kırgınlıklarınız ile yüzleştiriyor. Dinlenme ihtiyacı, dinginlik arayışı baş gösterecek. En sevdiklerinizden bile uzaklaşmak isteyebilir ve kendinize özel alan yaratmaya çalışabilirsiniz. İş, kariyer ve maddi konular önceliğiniz olmaktan çıkıyor, yalnızca huzurlu olmayı diliyorsunuz. Kendinizi dinleyip ne isteyip ne istemediğinize karar vereceğiniz bir hafta sizi bekliyor.

ay-tutulmasiBoğa Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması boğa burcunu arınma evresine taşıyor. Etrafındaki gereksiz insanları tespit etmek ve onları hayatından çıkarmak için doğru zaman. Kırgınlıklar, gereksiz eleştiriler bu dönemde gündemine taşınıyor. Enerjini düşüren insanlardan uzaklaşma kararı alıyorsunuz. Samimiyetine güvendiğiniz insanlar ile olan bağınız kuvvetleniyor. Sosyal çevre ömürlükler ve gereksizler olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bu ayrımı yaparken acımasız davranma eğiliminiz mevcut; dikkatli olmanızı öneririz.

İkizler Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ikizler burçlarını kariyer konusunda çözümlere sevk ediyor. Bunca zaman şikayet edilen, memnun olunmayan, uğruna gözyaşı ve ter dökülen, sineye çekilen tüm kariyer hayatının meyveleri için güzel bir başlangıç vadediyor. “Her şeyi tek başıma mı yapacağım” diyen ikizler burçları evet tek başınıza yapacak ve meyvelerini tek başınıza toplayacaksınız. Sizin için başarılı bir dönemin başlangıcı ay tutulması ile başlıyor.

Yengeç Burcu: Gezegeni ay olan Yengeç burçları için şüphesiz ki ay tutulması çok önemli etkiler bırakıyor. Bu hafta yaşanacak ay tutulmasında da en yoğun etkiyi yengeçler yaşayacak. Bu etkileri hayatlarının resmi alanlarında hissedecek yengeçler için Eylül ayı biraz zorlayıcı olacak. Özellikle hukuki süreçler, kariyer ya da eğitim alanları zorlayıcı etkileri yansıtıyor. Maddi konularda tutumlu olunması gerektiği alarmını vermeden edemeyeceğiz. Duygusal dengesizlikler, değişimleri yoğun hissedebilir, her şeyden ve herkesten uzaklaşmak için cesur davranıp tatile çıkabilir hatta taşınabilirsiniz.

Aslan Burcu: Balık burcunda gerçekleşen ay tutulması öncesinde maddi kaynaklara ilişkin arayışınız arttı. Bu dönem ile beraber de arayışlarınız ya da girişimleriniz artabilir; olumlu netice alacağınız atılımlarda bulunabilirsiniz. Gündeminiz maddi konular olmasına rağmen romantik yaklaşımlarınız da devam ediyor. Partnerinizi mutlu etmek için çabalayacaksınız.

Başak Burcu: Balık burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile muallakta kalan konular çözüme kavuşuyor. Birlikteliklerde geçmişte yaşanan kırgınlıklar son buluyor. Bu hafta ile beraber kendinizi güvende hissetmeye başlayacaksınız. Beraberliğinizde aradığınız huzura nihayet kavuşuyorsunuz. Partneriniz ile olan farklılıklarınız sorun olmaktan çıkıyor ve birbirinizi farklı renkleri ile kabul etmeyi öğreniyorsunuz. Bu gelişme sizi de partnerinizi de mutlu edecek. Birlikteliği olmayan başak burçları için ise düzenli bir ilişkiyi başlatmak adına adım atılabilir.

Mutlu haftalar, iyi bayramlar dileriz.