06.02.2016 Gökyüzü Olayları (İnsanın Zaman Işığı)

Bugün Satürn günü ve Satürn, sorumluluk ve disiplin demektir. Satürn söz konusu olduğunda, zaman, bizim onu nasıl kullandığımız, onunla kurduğumuz ilişki, bu anlamdaki verimlilik ve farkındalık önemlidir. Zaman, dünyanın sırrıdır ve bu sır, içinde tüm yaşamın da sırrını barındırır. İnsan bilinci zamanı sınırlandırır; bununla birlikte o zaman sınırlarının sınırsızlığı, sanılmasın ki tam anlamıyla aydınlanmıştır. Zaman, ruh ve bedenin birleşip yarattığı sonsuzluktur. Gün titreşimi bugün bizden aklın ışığında yaşamı daha geniş bir bakışla süzmemizi istiyor. Yıkılan duvarların ardından şimdi ihtiyacımız olan özgürlüğü içselleştirmek ve onun bize sağladığı yeni görüyü geliştirmek! Rehber kartımız ‘’büyücü’’ sonsuz yolculuktan bahseder ve bu yolculuk içindeki parçaların bir araya gelerek ortaya çıkardığı ‘’dünya’’ resminden ki orada ruh, parçalarıyla buluşur ve her şey anlamlanır. Bugün gördüğümüze inandıklarımızdan çok daha fazlası olduğunu hatırlamak önemli! Andaki resim yanıltıcı olabilir! Şimdilik bu!

 

Merkür- Neptün yarı kare (02:57) İletişimde kaçışlar ve yer yer bulanıklar görülebilir! Kendimizle iletişim kurabilmenin çok daha önemli olduğu bir zaman dilimi! Daha derin bir şeylerin varlığını hatırlama ihtiyacı! Gerçeklik algısını korumak; bununla birlikte derinlik ihtiyacımızın da farkına varmak!

1-8 Şubat( Yaklaşan ) / 8 Şubat( Kesin ) / 8-9 Şubat( Ayrılan )

 

Ay- Mars sekstil (03:01) Duygularımızı ifade edebilmek önemli! İçsel kesinlik sağlayarak hareket edebilme!

 

Ay- Jüpiter üçgen (03:53) Büyüme ve genişleme! Sadeleşme ve netleşme ihtiyacı! Odak önemli! Bu odağa bilinçli bir şekilde yürüyebilme!

 

Ay- Neptün yarı kare (15:46) Duygusal belirsizlikler doğabilir! Kendimizle kalabilme arzusu yükselebilir. Net hedefler koyabilme ve bunları gerçekleştirebilmemiz adına neye ihtiyaç duyduğumuzun farkına varabilme!

 

Ay Boşlukta (17:53) Ay boşluktayken net bir konu dahilinde kalmak çok da kolay olmayabilir. İçinizin aktığı bir şeyler seçebilirsiniz. İçinizi dinlemek, yaşam yolculuğunuzu gözden geçirmek için iyi bir zaman! Toparlamanız gereken işlere yönelebilirsiniz! Yeni Aya hazırlık olur!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ