06.07.2015 GÜN MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 21 / 3

Günün Rehber Kartı : Araba

Güneş : Yengeç

Ay : Balık

Gün Yöneticisi : Ay

Bugün derleniyor ve toparlanıyoruz. Ay balıkta biraz bizi dağıtır; bununla birlikte derinleştirir ve içsel yeteneklerimizi uyandırır. Daha farklı bir bakışı içimizde büyütür ve genişletir. Bugün bir şeyleri düz görme değil, büyük düşünme günü, bu kesin. Gün titreşimi de bizi bu konuda destekliyor. Hatta bugünün rehber kartı olan ‘’ araba ‘’ hiç yerinde durma, harekete geç, cesur ol, yolculuk başladı bile diyor.

Bugünkü titreşime bakacak olursak, ikili ilişkiler önemli bir eşikten geçer, ikili ilişkilerde daha net olmakta fayda var, burada iç sesimizle hareket edebilmeliyiz, bugün üç düşün, bir konuş günü, şefkat duygumuzu yüreğimize alalım; bununla birlikte bu şefkatin kendimizi yok saymak demek olmadığını da hatırlayalım.

Gün yöneticisi bugün Ay, bu bilinçdışımızın bilincimizden daha aktif olabileceğini gösterir ve özellikle bastırılmış duygular açığa çıkabilir. En güzeli bugün sakin kalmanın çok daha lehimize olacağını sık sık kendimize hatırlatmak ki gün titreşimi de bunu destekliyor. Bugün ‘’ tamamlanma ve doğasındaki ışığı açığa çıkarma ‘’ günü, nasıl mı? Yarını yeni bir zaman olarak düşünün ve bugün o zamana nasıl başlamak istiyorsanız, ölmeden yapmak istediğiniz on şeyi aklınızdan geçirin ya da şöyle diyelim, yeni yolda ihtiyaç duyacağınıza inandıklarınızı çantaya, abartmayın, çantaya yükleri değil, hafifletenleri almalı, o zaman bugün yükleri hafifletecek bir şeyler yapmalı, aha bu!

Gün yöneticisi Ay, Ay balıkta, Güneş yengeçte, çal çal oyna, bayağı bir duygusal derinliklerde gezindiğimiz bir titreşim söz konusu oluyor aslında; bununla birlikte bu kendimizi keşif yolculuğumuzda köklerimizdeki gücü hatırlayabilmek için de muhteşem bir şans, bugün düşünmeyin, bol bol hissedin ve bunu yaparken niyetinizi ‘’ bütünün ve benim en yüksek hayrımıza ‘’ olarak koruyabilin, hatırlayın ki bütün sizsiniz ve o bütünlükte kendiniz olup onu bulabildiğinizde artık her şeysiniz ve işte o zaman sınırlarınızın ötesindeki gücü hatırlayabilirsiniz. İyi haber, dün indiğimiz derinliklerden bugün biraz daha dışarı çıkıyoruz ve aslında üç gündür başlatmış olduğumuz süreci yavaş yavaş tamamlıyoruz, bu üç gündür neler yaşamakta olduğumuzu takip etmiş miydiniz? Önceki gün mesajlarına bir göz atın!

21 titreşimi gölgesinde 12 titreşimini taşır ki 12 ‘’ yaşam krizi ‘’ olarak yorumlanır ve anlamı kişinin yolu değiştirip gerçek benliğini bulabilmesini sağlamaktır. Eğer bir kayaya tosladıysanız bilin ki bir süredir ya önünüze bakmıyorsunuz ya da gözü kapalı yürüyorsunuz; gözünüzü açın ve önünüze bakın, yolu ne kadar takiptesiniz? O zaman dümen kırmanız gerektiğini nasıl hatırlamadınız?

Biliş halinde olduğumuzda bazen kendimize şaşırırız. İçimizden bir şey gelir ve ona gittiğimizde yaşam mucizleriyle karşılaşırız. Bazen çözüm arar dururuz oturduğumuz yerde, halbuki o çözüm attığımız ilk adımda karşımıza dikilecektir belki de; bununla birlikte aşamadığımız yargılarımız vardır ve yüreğimiz bu yargılar içinde bize sesini duyurmakta zorlanmaktadır. Bu eşiği aştığımızda durağan boyut ortadan kalkacak ve evrenin ritmiyle uyumlanıp dans başlayacaktır. Bugünün titreşimi dans etmek için de harika bir gün diyor, biliyor musunuz? Şahsen ben birazdan düşünüyorum!

Dans, ritmi duymaktır ve bütün olmaktır. O zaman bugünün ritüeli bu olsun, birkaç dakikalığına da olsa gözlerimizi kapatalım ve ritmi duymaya çalışalım ve bu ritmin aslında tüm yaşamın ritmi olduğunu hatırlayalım ve tüm bedenimizi hissedelim önce, aşağıdan yukarıya doğru, yavaş yavaş hareketlerle eklemlerimizi kaslarımızı hissedelim, ritimle bütünleşelim ve tüm yaşamın da bizimle bütünleşmekte olduğunu hayal edelim ve dans başlasın, en son kiminle takıştıysak, kimi anlamakta zorlandıysak onu karşımıza alalım ve onunla dans etmeye başlayalım, bu 12’yi 21 titreşimine getirmektir, kriz durağanlaştırır; tamamlanan, hareketin sırrını yüreğine alandır.

Dans ediyoruz ve bedenimizin sonsuz gücünü yüreğimizin gücü olarak yaşama çekiyoruz, işte bu! Bir süre dans ettikten sonra gözlerinizi açın ve kendinize sarılın, aynaya bakın, değişimi fark ediyor olacaksınız ve biz bunu hak ediyoruz. Kriz mi yaşıyorsunuz, hadi dans edin, her şey yerini bulacak, buna güvenin, yeter ki hareket yeteğinizi ve bu hareket ardındaki Tanrısal bilincinizin ışığını koruyun!

Dün duvarları yıkmıştık, anlaşılan yolu açtık ki bugün rehber kartımız ‘’ araba ‘’, beden arabamıza atlıyoruz ki o bizim yaşam arabamız! Dün yıkamadığımız duvarlar varsa bugün kriz olarak karşımızda, n’apsak ki? Dans! Şimdilik bu!

BİZ’i seviyorum!

Ol Hüseyin Akdağ