06.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK DETOKSU 14. Gün)

Bugün sorumluluk duygusu ön plana çıkıyor. Yaşamda aldığımız sorumlulukların ve bunların ne kadar bütünsel bir temada yaşam yolculuğumuza hizmet ediyor olduğunun farkına varmak önemli! Enerjimizi kontrollü kullanmalıyız ve bunu yaparken enerji kaçaklarımızın ve sınırlayıcı düşünce yapılarımızın farkına varmalıyız. Bir maraton koşucusu olmamız gereken zamanlardayız, yarışı kazanan ancak yarışı devam ettirebilecek disiplini sağlayabilen olacaktır!

Bugün duygularımız hassas ve yoğun! Ay, yengeçteki yolculuğuna boşlukta devam ederken 11:30’da aslana geçiyor. Bastırdığınız duygular bırakın açığa çıksın! Onların göğsünüzdeki ağırlığından özgürleşin, duygularınızı dile getirin! Burada öz farkındalığınızı devreye alabilin! Sen değil ben dilini kullanın! Hislerinizi paylaşın, bunların size özel yansımalar olduğunun farkındalığını ifade edin, sadece paylaşın ve belki duyduklarınız bir şeylerin çok daha yerine oturmasını sağlayacaktır. İşleri zorlaştıran, anlamaktan uzaklaşıp anlatmaya çalışmamızdır. Kendinizle ilgili fark ettiklerinizi, içinizden geçenleri paylaşın sadece, uzlaşmaya açık bir tavır ile, bu birçok şeyi daha da kolaylaştıracaktır.

Yaşamımızda mantıksal içe dönüş dönemi yavaş yavaş tamamlanıyor. Artık dış paylaşımlar önem ve güç kazanıyor. Dış dünya daha da hareketleniyor olacak önümüzdeki birkaç gün içinde! İletişim ve bilgi aksındaki sisler kalkıyor! Bu bize enerjisel bir motivasyon ve daha bir netlik de sağlayacaktır. Mesajlar daha net ve somut verilerle kendini gösatermeye başlar. İçinden çıkmakta olduğumuz bu dönemde, iç dünyamızda neler keşfettiğimizin farkında olmak önemli! Onlar bizim akıl gücümüz olacaktır. İnsanı güçlü kılan, yaşama ve kendi derinliklerine dair farkındalığıdır ve bunun  beslediği inanç, bunları anlamak önemli!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 14. gün çalışmasına ve bakalım parmaklarımız bugün neler döküyor olacak:

‘’ Bugün zaman ışığında yeni uyandırılışlar söz konusu gibi gözüküyor! Yaşamda kendinizi en özgür hissettiğiniz anı hissedin ve bu an içindeki muhtemel detayları hatırlayın! Ne görüyor, ne hissediyor, neler görüyorsunuz? Etrafanızda size kendinizi en özgür hissettiren şey nedir? Burası ışığında özgürlüğün sizin için tek kelimeleyle ne olduğundan bahsedebilirsiniz? ve şimdi kendinizi en güvende hissettiğiniz, kendinize en çok güvenebildiğiniz bir anı hatırlayın! Orada yaşadıklarınızı dikkate alın ve bu an ışığında kendinize tek kelimeyle güveni tanımlayın ve şu an sizi en çok heyecanlandıran anı bulun! Ne zamandı? Oradaki heyecanınızı tanımlayın lütfen ve bu üç kelimenin bir ortak temada buluşmasını sağlayın! Gözlerinizi kapatın tekrar ve bu temayı içinizden geçirip üç kez sesli olarak tekrar edin! Her seslendirmenizde içinizden geçen üç ayrı şeyi not edin ve üç ayrı resim yapın şimdi! Hepsinden sonra bir sembol çizin! Ona bir isim verin ve işte bugünkü sırrınız ve bu sizin anahtarınız! Bu anahtar ile bir kapı aralamaktasınız! Bu sembolü gün içinde en çok gözünüze çarpacak bir yere koyun ve ona verdiğiniz adı mantra gibi içinizden tekrarlayın, bugünlük de bu! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ