07.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (DUVARLARI YIKMAK)

Bugün bizi baskıladığını ve kısıtladığını düşündüklerimizin farkına varma ve onlarla olan savaşımızda aklın ışığını yakma zamanı! İşte bunu anlamak çok önemliydi! Gerçek savaş, aklın savaşıydı ve gerçek zafer, insanın farkındalığıydı! Açılmasını arzu ettiğimiz kapılar, ancak böyle açılırdı.

Gerilimli durumlar içinde kalmak mümkün olmuş olabilir. İhtiyacımız olan, sürecin içerisindeki farkındalığı koruyarak hareket edebilmektir. Ben burada neyi deneyimliyorum? Bunun benim için anlamı ne olabilir? Burada neyi fark etmek yaşamımda birçok duruşu da olduğundan çok daha farklı algılamama yardımcı olabilir ve bu neleri değiştirir? İnançlarımın ve bunun bende yarattıklarının ne kadar farkındayım? Kendime karşı nasıl davranıyorum? Kendimi anlayabiliyor ve kendime anlayış gösterebiliyor muyum? Artık neyin vakti gelmiş olabilir?

Engeller, bizim engel olduğuna inandıklarımızdır çok kez! Her şeye rağmen neler yapabiliriz? Nereden başlayabiliriz? Bazen çok küçük dokunuşlar çok büyük değişimler yaratır. En son neyin bize engel olduğuna inandık? Onu engel olarak oraya koyanın bizim olduğumuzun ne kadar farkındaydık? Her şey değişir! Peki, biz ne kadar değişime açıktık? İşte bunu anlamak önemliydi. Bugün değişimin rüzgarlarının ne yönden estiğinin farkına varılabilmeli!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 15. gün çalışmasına, bakalım bugün neler dökülüyor:

‘’ Bugün sizi çok özel bir ışıkla baş başa bırakıyoruz! Tamamen kendinizle ve şimdiki zamandaki ışığınız ile! Şimdi önünüzde üç yol açılıyor ve bu yollardan her birine şu an olmasını istediğiniz her ne varsa onların adlarını verin! Bunlardan birini seçin ve gözlerinizi kapatarak bir yolculuğa çıkın ve nereye gidiyorsunuz? Orada neler var? Neler hissediyorsunuz? İçinizden geçenler neler ve şimdi geriye dönüp hemen bir resim yapın! Resmin adını koyun ve bu adın size çağrıştırdığı üç şey bulun! Birer kelimeyle bunlara isim verin ve birini seçip onun resmini yapın ve ona yeni bir isim koyun! İşte bugündeki ışığınız ve bu ışıkta çok özel bir zaman kapısını araladınız! Hazır olun, çok yakın, çok! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ