07.01.2016 Gökyüzü Mesajları (Karanlık Şehir)

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiterin başak transitini göz önünde bulundurduğumuzda bugün bizden hedef, odak ve emek istiyor, enerjimizi bilinçli kullanmalıyız! Öncelikler net olmalı! Düzen! Gün titreşimi bize yıkılan duvarların ardından sağduyulu bir hareket, adil bir bakış açısı ve süreçlerin sorumluluğunu alan seçimleri vurguluyor. Rehber kartımız ”şeytan” Venüsün karanlık yönünü hatırlatarak egoları dengeleyebilmemizin öneminden bahsediyor. Korku ve öfke bizleri yavaşlatır ve yoldan çıkarır. İhtiyacımız olan, güven ve sevgiyi büyüterek kendimizi deneyim ve keşfe açabilmek! Bugünlük de bu!

Ay- Uranüs Üçgen( 01:25 ) Yarının ışığı bugünde uyanıyor ve gelmiş geçmiş tüm zamanlar bu buluşmaya ışığını katıyor! İçindeki sesin büyümesine, harekete geçirici o ışığı yakmasına izin ver! Buna hazırsın!
Venüs- Uranüs Üçgen( 07:12 ) Ondaki kendini bulmadıkça ve kendindeki onu tanımadıkça gerçek değildir bir aradalığı seninle tüm olanların! Şimdi onda seni uyandırmakla görevli ışığı bul!
7-13 Ocak( yaklaşan ) / 13 Ocak( kesin ) / 13-18 Ocak( ayrılan )
Ay- Merkür Yarı Kare (09:13) Yaradanın sesi ol ve o seste, yaratıcılığının gücünce ol! İşte budur sana götüren seni! Tüm ses, sen olup senden doğabilmeliydi!
Ay- Mars Yarı Kare (11:44) İçindeki savaşın ışığını yak! Bu savaşa inanç kat! Adil olmak gerek! Kılıcı hakkınca bilemeli ve o kılıç ancak vakti geldiğinde kendini göstermeli; zira kılıç demek, ilim demekti ve ilim insanın aklının yettiğince, yüreği yolu gösterebildiğinceydi!
Ay- Jüpiter Kare (15.46) Öngörülerini dikkate al! Gelişimi zamandaki ışık olarak kaleme al! Emeğin, yolun ışığıdır ve emek, yolda olmaktır! O yolda, yolculuğunun nereden nereye olduğunun farkına varan, ışığı yakacaktır! Odağını koru!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ