08.01.2016 Gökyüzü Mesajları (Gölge Nehir)

Bugün Venüs günü, Venüs ‘’aşk’’tır ve aşk, tutkuyla yaşamı kalem olup yazmaktır. Bugün kendini kendinde ara, istersen kaybol; bununla birlikte bu yolculuktan eli boş dönmeyeceğinin farkında ol! Yaşam, değerli bir yolculuktur ve bu yolculukta keşfetmekte olduklarımız, bizim daimi ışığımız olur. Gün titreşimi bizden karanlığın içindeki ışığı bulup onu yaşama katacak gücü uyandırmamızı istiyor. Tohumun doğumu, onun toprağa gömülmesiyle olur ve buna hazır olan, ışığın yolunu bulur ve yaşamda olur. İhtiyacımız olan, olduğumuz yerin doğumumuz için olduğunun ve bunun da sorumluluk olduğunun farkına varmak! Yaşamda, kendinin farkında bir hedefe, bir yol haritasına ve bunu anlamını bilerek yapmaya ihtiyacımız var. Rehber kartımız ‘’aziz’’ bizi öğrenmeye açmaya çağırıyor. Güven ve huzur ihtiva eden alanın ışığı olup ilerleyebilmek, onun bizim için ne anlama geldiğini bulabilmek, geçmişle barışıp yarının ışığını yakabilmek! İşte bu yol bu, şimdilik!

 

Ay Boşlukta (04:44) İçsel yolculuk! Yaşam renklerinin bizi kendi içimizdeki renklerle buluşmaya götürmesi! Deneyimi içselleştirme ve içindeki bilgiyi açığa çıkarabilme!

 

Ay- Mars Sekstil (14:45) Bir yolu olmalı insanın ve bu yolun bir anlamı! İnsan o anlam içindeki köklerindeki gücü, yaşamının gücü olup açığa çıkarmalı!

 

Ay Oğlakta (17:06) Şimdi yaşam deneyimlerini yaşamın ortaya koyduğu bir proje olarak ele almalı! Derindeki istek, yaşam kalesi olup inşa ediliyor! Sorumluluk ve disiplin! Büyümenin ışığı! Sağlamlaşma!

 

Merkür Oğlakta Retro (21:37) Aklın ışığı saygıda kusur tanımazdı ve şimdi yol bir anlaşmayla açıldı! İşte bu anlaşma, yaşam anlaşması! Şimdi yarına uzanmak üzere açılan kapıda, bugün, ışığını yakmalıydı ve yakıyor! İçsel yapılanma!

 

Ay- Neptün Sekstil (23:55) Gerçeklik ile hayallerin buluşması ve sorumluluğunun alınarak yaşamsallaşması! Su akıyor yolunu buluyor ve o yol bize yaşam gerçekliğini yarattırıyor!

 

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ