08.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (VENÜS BAŞAKTA)

Bugün aşk, ilişkiler ve para temalarını taşıyan Venüs, 20:29 itibariyle aslandaki yolculuğunu tamamlayarak başağa geçiyor. Artık ‘’ Ben, ben ben! ‘’ döneminin yerini ‘’ Peki bunun toplum ve yaşama hizmeti ne? ‘’ dönemi alıyor. İçimizdeki coşkun, taşkın çocuk yerini daha ayakları yere basan ve bir işe yarama arzusunda olan, sorumluluk almaya hevesli bir yapıya bırakıyor.

İlişkilerimizde daha ayakları yere basan bir hava hakim olacak! Bunu anlamak önemli! Paramızı nasıl kullandığımız, değerlendirdiğimiz, sağlığımıza( beden ile ilişki ) ne kadar dikkat ettiğimiz, kendimize nasıl davrandığımız, içeride olanı ilişkilerimize nasıl yansıttığımız, burada neyi hedef alarak nasıl bir gelişim arzuladığımız da önemli olacaktır.

Bugün Jüpiter günü ve Jüpiterin de başakta olduğunu düşünürsek, gelişim dönemindeyiz, hassas bir tartıda yaşamdaki mesajları yakalamaya çalışıyoruz! Anda fark etmek ve bu anlamda harekete geçebilmek( pratik olmak ) önemli! Kapıları açmalıyız, ustalaşma yolculuğumuzun ışığını yakmalı ve nereden başlayacağımızın farkına varmalıyız. İlişkinin emek istediği bir dönemdeyiz! İyi olan kazanacak; bununla birlikte burada vermek değil, vermek ve almak, buradaki denge üzerine bir ilişki gereksinimindeyiz, buna dikkat!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muza, bakalım neler var bugün bizi bekleyen, ‘’ O zaman renk! ve Dans! ‘’, tam da şimdi!

‘’ Bugün derin derin nefesler alın ve kendi içinizde en son neye ihtiyaç duyup da onu ertelediğinizi bulmaya çalışın! En son neyi kendiniz de yapabilecekken birinin gelmesini ve bunu sizin için, sizinle ya da sizin yerine yapmasını beklediniz? Düşünün bakalım! Şimdi şu an nerede olmak ve ne yapmak isterdiniz? En çok ne keyif verirdi size? Onu bulun! Gözlerinizi kapatın ve kendinizi o anın içinde hayal edin! Şu an neler hissediyorsunuz? Size huzur veren, güven veren, keyif veren tam olarak nedir? Onları birer kelime ile özetleyin ve üç kelimeniz olsun! Bunlardan birini seçin ve bir resim yapın! Ardından bu resme bir isim verin ve bu ismi taşıyan biri olsaydı bu nasıl biri olurdu? Biraz düşünün, içinize dönün, hissedin ve şimdi bir resim daha yapın! Bu resme verdiğiniz isim bugünkü ışığınız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ