08.07.2015 GÜN MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 23 / 5

Günün Rehber Kartı : Güç

Güneş : Yengeç

Ay : Koç ( Sondördün / 23:25 )

Gün Yöneticisi : Merkür

Bugün gün titreşimimiz 23 / 5, bize

‘’ İç sesini dinle, uzlaşıda ol, yüreğinin sana sesini duyurmaya çalıştığının farkında ol, değerlerini paylaş, bunu sevgiyle yap, şefkat tüm kapıların anahtarıdır ve içsel otoriteni keşfet, bu senin sahip olduklarının farkındalığıdır, bugüne kadar seni buraya dek getiren her şeyin farkında ol, onlar senin değerlerindir, bugün sınırların keşfedilmesi gerekir; bununla birlikte bu sınırların ardında sevgi olduğunda, kimse kendi arzularından bahsettiğin için kırılmayacaktır, belki senin bu sevgi ve uyum içindeki benliğini ifade edip onu yaşama akıtan duruşun birçok kişiye de ilham verecektir. ‘’

Bugün 23:25’de son dördünü yaşıyoruz, son dördün ayın yarısının aydınlık, yarısının karanlık olduğu andır ve bu bize içimizdeki aydınlık ve karanlığın dengesini hatırlatır ve karanlığa doğru bir gidişat vardır, demek ki şimdi ışığın hasadı yapılmaktadır ve karanlık, ekimlerin yapıldığı andır, bugün şu ana kadar ekilenin hasatını yapmaya devam ediyoruz ve yeni başlangıçlara doğru yol alıyoruz.

Karanlık artıyorsa, bu içimizdeki madenleri keşfedip açığa çıkarma zamanıdır. Karanlık tohum ekmek için vardır ki aydınlık doğduğunda kişi ne yapmayı arzu ettiğini hatırlamış olabilsin. Sabah ne için uyanacağını bilen bir kişinin erkenden kalkıp yaşama akmak isteyeceği gibi!

Bugün gün yöneticisi Merkür, iletişim açısından zengin, kafamızın iyi çalıştığı birgün, uzun süredir aklımızı toparlayıp yapamadığımız işler varsa bugün bunlar daha bir kolaylıkla olacaktır; bununla birlikte Güneş ve Marsın yengeçte olduğu da hatırlanmalıdır, iletişimde gerçek başarı, iç sesimizin ışığında olduğumuzda sağlanacaktır.

Koçtaki Ay bize hareket gücü ve yoğun bir enerji verir, bugün biraz spora ne dersiniz, bu yürüyüş de olabilir, Ayın koçta olduğu dönemlerde insanın enerjisini atabilmek için bir şeyler bulması gayet yerindedir; zira güç patlaması yaşanabilir!

Sondördünün de beslediği bir titreşimle epey cüretkar ve biraz asi olmamız söz konusu olabilir. En güzeli kendimizi keşfetmektir; bununla birlikte bunu her şeyi de bütünde o kendimizde barındığımızı hatırlayarak yapmak daha önemlidir.

Günün rehber kartı ‘’ güç ‘’, güç nedir? Güç sevgidir, şefkattir, doğamızdaki her şeyi bütünleyen ve o bütünlükte yaşamdaki ışığı görmemizi sağlayan özü fark edebilmektir. İçimizdeki vahşiyi kontrol edebilmektir. Yüreğimizin sesini duyabilmektir. Ben ötesini keşfedebilmektir. Duygularımızı bastırmak, var olanı yok saymak değil, olanın olduğu haliyle bir anlam taşıdığının farkına varabilmek ve bunu yaşama hediye edebilmektir ki bu kendimize yaşama dair verebileceğimiz en güzel hediyedir.

Işık ve karanlığın eşitliğini hatırlayın, büyüyen karanlık, ne istiyor bizden? Işık ve karanlık birlikte yol alır, ‘’ Her kötünün içinde bir iyi, her iyinin içinde bir kötü! ‘’, Tao’yu hatırlayın; iş, bütünlükteki sonsuzluğu okumaktır. Sevgi, ışığı da karanlığı da aydınlatır ki bu en önemli olandır.

Gölgelerimizi sevmek, sevemediklerimizi sevmek, işte bu aslında kendini sevmek ve karşında duranın sana neyi hatırlatmak için karşına dikildiğinin farkına varıp ona teşekkür edebilmek; teşekkür etmek,

‘’ Almam gerekeni aldım ve sendeki Tanrı sesinin farkına vardım, artık seni kendimden özgürleştiriyorum, benim için görev taşımak zorunda değilsin, huzur içinde ol; çünkü bu benim huzurumdur. ‘’ demektir.

Günün ritüeli teşekkür etmek OL’sun, gelin herkese teşekkür edelim bugün, böylelikle süreçlerdeki hallaç pamuğuna dönmüş ilişkilerden kendimizi özgürleştirebilelim, eksik kalanlarla değil, yeni başlayanlarla bir araya gelelim; bir kişiyi gördüğümüzde hatırladığımız, onunla dünde yarım bıraktığımız değil, sonsuzluktaki ışığımız olsun:

‘’ Biz hep buradaydık, ne gittik ne geldik, ne de gideriz, hep buradayız, burası sonsuzluğun ışığı ve biz her şeyin bütününde saklı durmaktayız, hatırlamalıydık, hepsi bu! ‘’

Gözlerimizi kapatıyoruz, derin derin nefesler alıyoruz ve yavaş yavaş veriyoruz, her nefesle tüm bedenimiz gevşiyor ve rahatlıyor, aklımıza kim geliyorsa teşekkür ediyoruz, ondaki karşıt parçamızın farkına varıyoruz, onu sevgiyle kabul ediyoruz, ona bakıyoruz ve diyoruz ki ‘’ Teşekkür ederim, sende gördüğüm …( bu kısmı size bırakıyorum, keşfedin! ) yanıma rağmen kendimi tamamen ve olduğum gibi kabul ediyorum ve seni ve kendimi seviyorum; çünkü özde BİR’iz! ‘’

Tek tek aklımıza gelen herkes için yapalım bunu, belki duygusal boşalmalar yaşayabiliriz, tamamen özgür bırakalım kendimizi, yükler hafiflesin, yolumuz açılsın, yüreğimiz aydınlansın ve karanlığın içindeki ışık umut olup parıldasın, güzel bir günün, ışık dolu anların kapıları aralansın, güneş batarken, yüreğimizin ışığı gökyüzünden pırıl pırıl parlasın ve o gökyüzünün bizim yaşamımızın kendisi olduğu hatırlansın, işte bu, şimdilik!

Yavaş yavaş geriye dönüyoruz, kendimizi hazır hissettiğimizde el ve ayaklarımızı oynatarak huzur içinde gözlerimizi açıyoruz ve kendimize teşekkür ediyoruz, yaşamda olmayı seçtiğimiz, kardeşlerimizle buluşup ölü olanı diriltebildiğimiz için, Tanrının ışık kokan sevgilileriyiz ve biz bunu hak ediyoruz, yeter ki hatırlayalım, yeter ki hatırlayalım, Amin!

Bugünlük bu,

Yüreğim dolusu Sevgiler…

Ol Hüseyin Akdağ