09.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (MERKÜR İLERİ GİDİYOR)

Bugün 17:57 itibariyle Merkür ileri harekete geçiyor. Artık aklımızın performans artışı söz konusudur. Derledik, topladık, yıkadık, ayıkladık! Şimdi daha net bir oluş içinde hareket kazanıyoruz. Merkürün terazide olduğunu hatırlarsak bu süreçte iletişim kurduğumuz her neyse, burada uzlaşıda olmamız ve karşımızdaki kişiyi işbirliğine çağırmamız önemli olacaktır. Kendinizi ifade edin ve bunun sadece süreç içindeki muhtemel akışı netleştirmek için olduğunu bilin. Sakin olun! Bakın bu önemli! Terazi iç dengesini yitirdiğinde tehlikelidir. Bizlerin iç dengelerini koruyabilmeleri bu dönemde önemli olacaktır.

Bugün Venüs günü! Aşkla yaratıcılık birleştiğinde gerçeklik uyanır ve o gerçeklik, yaşamı şifalandırır. Sevin; bununla birlikte sevmenin içinde olmak demek olduğunu bilin ve içinde olabilmek için, önce içinizde olmak gerekir. Siz ne kadar kendinizdeyseniz ve kendinizseniz, her şey de o kadar sizleşir ve sizinle öylesine güçlü bir iletişim kurabilir. Kendinizi bulun ve çevrenizle dost olun; çünkü onların görevi sizin kim olduğunuzu size hatırlatmaktır. Bunu anlamak önemli!

ve gelelim ‘’AŞK DETOKSU’’muzun 17. gün çalışmasına, çalışmamız heyecanla devam ediyor, meraklı bekleyişleriniz için her birinize sonsuz teşekkür ediyorum, bu alanı birlikte inşa ettik, birlikte güçlendiriyor ve birlikte paylaşıyoruz, dilerim hep birlikte, bir araya gelerek de bu özel anları paylaşma şansımız olur, ne büyük zenginliktir insan ve o insanda kendi olup kendini bularak yaşamlaşan!

‘’ Her şey, olabildiğinden daha iyi olmak içindir ve bunu başardığımızda olan neyse, ışığı olup bizimle bütünleşebilir. Bugünkü çalışmamız çok özel bir çalışma olacak! Kendimizin derinliklerine iniyoruz bugün ve kendimiz olan parçamızla bütünleşiyoruz! Bugün yapmakta olacağımız her neyse, bu bize bizi bulduruyor olacak! Şimdi gözlerinizi kapatın ve derin derin nefesler alın! Aldığınız nefeslerle tüm bedeniniz gevşiyor ve rahatlıyor… Geniş bir ova hayal edin! Ovanın tam ortasında bulunuyorsunuz! Yere uzanın ve gökyüzüne bakın! Bulutları seyredin! Neye benzer şekiller görüyorsunuz? Üç tanesinin adını kaydedin ve şimdi geriye dönün ve o üç şeklin her birine doğru bir yolculuğa çıkın( bu şekillerin size hissettirdikleri )! Üç ayrı resim yapın! Bunlardan birini seçin ve seçtiğinize yeni bir isim verin ve gözlerinizi kapatıp onun sizin adınız olduğunu hayal edin ve şimdi bir yolculuğa çıkın( gözlerinizi kapatarak )! Kendinizi nerede, nasıl ve kiminle, kimlerle görüyorsunuz ve bir kişi seçin, ona bir isim verin ve gözlerinizi açarak bir resim daha yapın( o ismi göz önünde bulundurarak ) ve bu resme bir isim verin( yeni )! İşte o sizsiniz! Bugün kendimizle buluştuk! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ