10.10.2015 GÖKYÜZÜ MESAJLARI (AŞK DETOKSU 18. GÜN)

Bugün özel bir gün! Bugün yaşamın sesini duyabilmek ve o seste ‘’ Biz kaderlerini onların çabalarına bağlı kıldık! ‘’ ifadesini duyabilmek önemli olacaktır. Kader dediğimiz şey bir çağrıdır ve bunu anlamak önemlidir. Bu çağrı kendimizden kendimizedir. Bu çağrı yüreğimizin kapılarındadır ve oradan içeri girmek, yüreğimizin gücünde insan olduğumuzu duyarak yeniden doğabilmektir. Kader, içimizdeki Yaradanın sesidir. Onu duyabilmek ve sırrın nasıl da bizde saklı bir ışık olduğunu hatırlayabilmek önemlidir. O zaman gerçek olan uyanır.

Bugün sorumluluklarımızı hatırlıyoruz. Yaşamın ciddi bir yolculuk olduğunun farkına varıyoruz; bununla bilrikte yaşam bütün olmak, onunla akmak ve o aktığımız ışıkta kendimizi ve o kendiliğimizdeki kutsal nefesi duymaktır. Nefes çok değerlidir. Bunu anlamak önemlidir. Nefesimiz, içinde bulunduğumuz zamana güç verir. Çevremizdeki kimse tesadüfen bizimle değildir ve her gördüğümüz, duyduğumuz, hissettiğimiz aslında ailemizin bir üyesidir. Bize verdiği mesaj, sadece özde olan o kutsal ışığı hatırlayabilmemiz içindir. Buluşun! Dışarıda olanı içerdekiyle buluşturun! Yarını var edecek olan çarpışma budur! Bunu anlamak önemli! Her şey aslında bize bizden hediyeydi!

Bugün faydalı ile faydasızı birbirinden ayırmak gerekirdi. Başak temalarının yükseldiği bir zamandayız. Hatırlatılmak istenen, tasarruflu kullanılması arzusunda olunan bir zaman enerjisi! Bu ne anlama gelirdi? Yaşam ve yol değerliydi! Bunu anlamak önemliydi! Her gün bize ışık olup doğarken, insan o ışığın kendisi olduğunu hatırlayabilmeliydi! Bakmak ve görmek gerekirdi. İçine girmeliydi! Cesaret etmeli ve anlamı yaratırken, onu yaşatan olduğunu hatırlayabilmeydi! Bunları anlamak önemli!

ve gelelim bugünkü ‘’AŞK DETOKSU’’ çalışmamıza, bakalım bugün neler dökülüyor bizim için, gittikçe çalışmamızın sonuna doğru yaklaşıyoruz, merakla bekliyorum neler var hareketlendirdiğimiz, nelerin çözülümündeyiz, retroyu geride bıraktık, merkür terazide, terazi aşk burcu, merkür işaretleri takip etme enerjisi, bakalım yarınlar bugündeki hangi ışıkların uyanışına gebeydi:

‘’ Bugünkü çalışmamız kendi derinliklerimize olacak ve bugün sessizliğimizdeki sesi duymaya çalışacağız ve bu ne anlama geliyor? Her şeyden ve herkesten uzaklaşın! Aile dahil tüm yaşam buluşmalarını kapının dışında bırakın! Sadece kendiniz ve doğa ile kalın! Bir orman yürüyüşüne çıkıyoruz bugün, hazır mısınız? Yürüyüşümüz başlamıştır! Gözlerinizi kapatın, derin derin nefesler alın ve bir hayvan olduğunuzu hayal edin! Hangi hayvan olduğunuzu hissedebiliyor musunuz? Ona has özellikleri ve onun neler yaptığını hatırlayın! Bunu yaparken kendinizi( o hayvan bedeninde ) gözünüzde canlandırmaya çalışın ve o an neler hissettiğinizi fark edin! Yürüyüş devam ediyor! En çok korktuğunuz hayvanla karşılaşın ve onunla iletişim kurmaya çalışın! Tek kelimeyle onu özetleyecek olasanız ona ne derdiniz? Şimdi size kendinizi en mutlu hissettirecek olan hayvanı bulun! Onunla da iletişim kurun! Onun size hissettirdikleri nelerdir? Şimdi en gizemli olduğunu düşündüğünüz hayavanla karşılaşın! Heyecanlandığınızı hissediyor musunuz? Ona yakınlaşın ve onunla iletişim kurun! Her bir hayvanı( ilkinde olduğu gibi ) tek kelimeyle özetleyin ve şimdi bir tanesini seçin! O olduğunuzu hayal edin! Daha farklı neler hissediyorsunuz? Şimdi bir resim yapın ve bu resme bir isim verin! Şimdi bu resme bakın! Size hangi hayvanı çağırıştırıyor? İşte o sizsiniz! Şimdi gözlerinizi kapatın, tekrar ormanda yürüdüğünüzü hayal edin ve kendinize eşlik edecek bir hayvan seçin! Bu ne olurdu? Gözlerinizi açın ve resminizin yanına onun resmini yapın ve ona bir isim verin! İki resme verdiğiniz isimlerin ortak teması nedir? Gözlerinizi kapatın, biraz düşünün( hissetmeye çalışın ) bunu ve yeni bir resim yapın! Ona bir isim verin! İşte bugünkü ışığımız! İşte bu, şimdilik! ‘’

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ