1 Ağustos- Günlük Burç Yorumları

1 Ağustos tarihinde gökyüzünde Güneş ve Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Dilek ve niyet kapıları açılıyor, Merkür Güneş’in kalbine yerleşiyor. 1 Ağustos- Günlük Burç Yorumları yazımız ile merak edilenleri burada bulabilirsiniz.

MERKÜR GÜNEŞİN KALBİNDE, NE DİLEDİĞİNE DİKKAT ET !

Bir gezegenin Güneş’in kalbinde olması bir süreliğine bu gezegenin Güneş ile aynı burçta aynı derecede seyahat etmesidir. Bir gezegen Güneş’in kalbine yerleştiğinde ona atfedilen tüm özellikleri parlatma eğilimine geçer. Güneş en büyük yaşam enerjimiz ve güç kaynağımızdır. Bir gezegen Güneş’in kalbinde olduğunda tüm yaşam enerjisini o gezegenin konusu üzerinden kendisine aktarılır. Kalbe yerleşen gezegen tüm gücüyle parlar ve Güneş bir süreliğine tahtını o gezegene devreder.

Merkür astrolojide haberci gezegendir. Tüm haberleri ondan alırız. Yıldız takımlarından bizlere haberler getirir. Ayrıca zekayı, iletişim şeklini ve fikirleri simgeler.

Güneş evrene açılan en güçlü kapımızdır. Merkür ve Güneş bir araya geldiğinde kalbimizden geçenler ve aklımızdan geçenler gerçek olmaya müsait olur. Tüm dilek kapıları açılır. Evren ile olan iletişim bağımız artar. Evren sesimizi duyar.

1 Ağustos günü 17:08’de Merkür ve Güneş kavuşumu Aslan burcunda yaşanırken 20:13’de Ay ve Neptün altmışlığı da devrede olacak. Ay ve Neptün altmışlığı Güneş ve Merkür kavuşumunu destekleyecek.

Ay ise astrolojide bilinçaltımızı, dürtülerimizi, eksikliklerimizi, adaptasyonumuzu ve uzun vadeli hafızamızı anlatır. Neptün ise gerçekçi zeminde hayal ettiklerimizdir. Neptün’ün hayalleri her zaman gerçeklerle ilerler.

Öyleyse 1 ağustos günü bilinç altımızda gerçekçi zemine dayanan hayallerimiz Güneş ve Merkür’ün kavuşumu ile gerçek olabilir.

Bu dönemde dikkat edilmesi gerekenler ve tavsiyeler

  • Merkür ve Güneş, Aslan burcunda kavuşacağı için kavuşumun etkisi oldukça etkili olacaktır. Aslan burcunun yöneticisi Güneş olması nedeniyle kendi evinde en rahat pozisyonda kendi tahtında ışığını ve gücünü kolayca ortaya çıkaracaktır. Bu sebeple ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin.
  • Merkür aynı zamanda eller kollar ve yazıyı da simgeler dileklerinizi yazabilirsiniz.
  • Kimseye beddua etmeyin gökyüzünde ilahi bir güç olacak
  • Bol bol dua edin meditasyon yapın ve iç sesinizi dinleyin
  • Yeni bir sözleşme anlaşma yapabilirsiniz. Başlatma enerjisi aktif olur.

Sizler için hazırladığımız Günlük Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.